Carla’s Dreams, compozitorii şi interpreţii piesei de pe coloana sonoră “Atletico Textila”

Carla’s Dreams continuă să îşi surprindă fanii. De data aceasta, ei sunt cei care au compus şi interpretează piesa de pe coloana sonoră a celui mai recent serial TV – “Atletico Textila”.

“Ne face plăcere să participăm la crearea soundtrack-ului pentru noul serial de comedie Atletico Textila de la ProTV.
A fost vesel, va fi şi mai.. ”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Cei de la Carla’s Dreams susţin concerte sold out în toată ţara, spre bucuria fanilor care vin să îi vadă, încântaţi să asculte live piesele care i-au făcut celebri.

Carla’s Dreams sunt artiştii nonconformişti, talentaţi, creativi care cuceresc România şi impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia. Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiştilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio şi TV în România. Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia care are 31 de milioane de vizualizări. Piesa “Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio şi TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizări. Nonconformiştii artişti susţin concerte sold out atât în România, cât şi în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.