Carla’s Dreams feat. INNA, un milion de vizualizări într-o zi

La nici 21 de ore de la lansarea videoclipului oficial, “Tu și Eu” a ajuns la 1 milion de vizualizări.

Carla’s Dreams feat. INNA- “Tu și Eu”:

Este prima piesă Carla’s Dreams cu cele mai multe vizualizări într-un timp atât de scurt.

Cei doi artiști au revenit cu piesa, “Tu și Eu” care era de așteptat să fie un succes, având în vedere colaborarea lor anterioară pentru piesa P.O.H.U.I.

Carla’s Dreams feat. INNA- “P.O.H.U.I”:

“Tu și Eu” a ajuns repede la sufletele oamenilor pentru că evidențiază sentimentele și emoțiile care se nasc în familie, dragostea, grija și afecțiunea,

Videoclipul piesei a fost filmat atât în București, la studiourile Avanpost, cât și în Chișinău în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P – George Secrieru. De machiajul băieților de la Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul INNEI Make-up & Beauty Studio (make-up), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit).

Carla’s Dreams și INNA sunt unii dintre dei mai apreciați artiști de la noi din țară, reușind performațe incredibile pe plan muzical.

Patru dintre hit-urile trupei Carla’s Dreams au depășit 50 de milioane de vizualizări Este vorba despre “Acele”, “Imperfect” “Sub Pielea Mea” și “Cum Ne Noi”. Anul 2016 a fost unul excepțional pentru Carla’s Dreams, în care băieții au obținut opt premii Media Music Awards și au susținut un concert sold out la Arenele Romane care a fost un adevărat succes.

Carla’s Dreams va susține un nou concert pe 13 mai, la Arenele Romane, unde sunt așteptați fanii din toată țara cărora li se promite o experiență unică. Biletele se găsesc pe: www.iabilet.ro și bilete.carlasdreams.com.

INNA a început anul 2017 tot într-o notă înaltă, așa cum ne-a obișnuit până acum. În doar două luni de la lansarea single-ului “Gimme Gimme”, INNA a reușit să ajungă în topurile internaționale din Franța, Turcia, Mexic, Spania și Sri Lanka, în timp ce videoclipul oficial a depășit 33 de milioane de vizualizări.

INNA- “Gimme Gimme”:

Artista se află momentan într-un turneu de promovare care a început în Turcia și a continuat în America Latină și lucrează la două albume, unul în limba română și unul în spaniolă și engleză.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!