Carla’s Dreams îşi lansează albumul NGOC pe 7 mai la Arenele Romane

Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucureşti (în aer liber), Global Records şi BestMusic Live Concerts vă invită la lansarea noului album Carla’s Dreams, al doilea din carieră, “NGOC”. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile şi televiziunile din România “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar şi piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

O serie de artişti invitaţi vor fi anuntaţi în curând.

CSD_Arene_New_micCarla’s Dreams sunt artiştii nonconformişti, talentaţi, creativi care cuceresc România şi impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia.

Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiştilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio şi TV în România.

Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia care are 31 de milioane de vizualizări. Piesa “Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio şi TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizări.

Nonconformiştii artişti susţin concerte sold out atât în România, cât şi în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări.

“Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme şi care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea şi onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum full live”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe şi la Berăria H).
Biletele earlybird au următoarele preţuri:
- Categoria A – 150 de lei cu loc în tribună (doar 700 de bilete – Sectoarele K si E)
 – Categoria B – 99 de lei fără loc în faţa scenei (doar 500 de bilete)
 – Categoria C – 60 de lei cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arena.
Preţurile sunt valabile până pe 2 aprilie, apoi acestea se scumpesc cu 20%.
Accesul se face începând cu ora 20:00, ora scrisă pe bilet.

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „Carla’s Dreams îşi lansează albumul NGOC pe 7 mai la Arenele Romane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.