Carmen Rădulescu, nominalizată la categoria "Revenirea anului 2012" la Retrospectiva Top Românesc

Carmen Rădulescu este una dintre artistele care, anul trecut, la Festivalul Mamaia a produs o impresie foarte plăcută prin participarea ei la secțiunea Creație. Publicul a aplaudat revenirea artistei câteva minute parcă simțindu-și răsplătite în sfârșit clipele de așteptare.

Piesa compusă de Cristian Faur pentru Carmen Rădulescu, “Toată iubirea ta” a intrat în finala concursului de Creație, artista interpretând-o fără cusur.

Reacția publicului la întâlnirea cu artista, dar și participarea ei în concurs ne-a determinat s-o nominalizăm pe Carmen Rădulescu la categoria “Revenirea anului” cu speranța că aceasta va fi doar primul pas pentru o nouă izbândă muzicală.

Carmen Rădulescu a fost pregătită de profesorul Titel Popovici iar de la 14 ani începe să câștige primele premii la festivalurile la care participă. În anul 1982 câștigă trofeul Festivalului Mărțișor dorohoian, iar un an mai târziu câștiga locul II la secțiunea Interpretare a Festivalului Mamaia. Din anul 1984, artista începe colaborarea cu Șerban Georgescu, cel care îi scrie mare parte dintre șlagărele care se cântă și azi.  Mai multe detalii despre Carmen Rădulescu puteți citi aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.