Marcela Scripcaru: Această nominalizare mă face să mă simt mai puternică, să urc încă zeci de scări…

Marcela Scripcaru a strălucit pe scena Festivalului Internațional de Muzică Ușoară “Dan Spătaru”, grație interpretării pe care a dat-o prelucrării folclorice “Lie lie ciocârlie”. Juriul i-a acordat trofeul festivalului și, în luna următoare, a fost propusă la Top Românesc chiar cu piesa cu care cucerit Medgidia. Demn de semnalat e faptul că tânăra basarabeancă  a înregistrat din nou special pentru emisiunea realizată de Titus Andrei. Toate acestea ne-au convins s-o propunem printre nominalizările categoriei „Top Românesc, o șansă pentru debutanți”.

“Aceasta nominalizare e onorantă desigur pentru mine și pentru toți prietenii care cred în mine și mă ajută să merg mai departe. Mă simt mai bună când sunt nominalizată la astfel de emisiuni importante, mă face să mă simt mai puternică, să trec peste toate problemele și să urc încă zeci de scări”, a declarat Marcela Scripcaru.

Am întrebat-o unde a așezat trofeul obținut anul trecut la Festivalul “Dan Spătaru” și ne-a vorbit cu drag de toate premiile. A ținut însă să precizeze că trofeul de la Medgidia are o însemnătate mai mare. De obicei toate premiile pe care le-am primit, au un loc anume, acasă la mine în Chișinău. Când am început să iau mai multe premii și nu mai aveam unde să le pun, tatăl meu a venit cu ideea să-mi facă două rafturi, deasupra pianului, special pentru aceste premii. Dar Trofeul Dan Spataru”este un premiu mai special, este primul meu Trofeu și am hotărât să rămână chiar în casa unde stau acum, în București. Trofeul Dan Spătaru” este un trofeu la care am visat mulți ani eu și părinții mei, îmi aduce aminte de prietenii pe care mi i-am făcut acolo, de experiența pe care am trăit-o. Au fost cele mai frumoase patru zile din toată cariera pe care o am, dar și cele mai grele. Am muncit mult la piesele pe care le-am cântat și mă bucur că am fost aleasă.

Banii pe care i-a câștigat în urma obținerii acestui important trofeu din cariera ei, i-a investit în …muzică.  Acei bani m-au ajutat să-mi înregistrez piesa cu care am luat trofeul și să-mi rezolv niște probleme. Dumnezeu m-a ajutat, am avut nevoie de iei și El mi i-a dat. Multumesc! Peste tot avem nevoie de bani și facem anumite sacrificii. Eu dau doar ce pot, ce am,  Darul meu adică Vocea! Undeva sunt acceptată, în alte părti Nu. Dar aceste greutăți îmi dau mai multă putere să merg mai departe. Mai  greu este cu rabdarea”, a mai spus Marcela Scripcaru.

Ce-și dorește Marcela pentru anul care tocmai a început? Ceva mai mult decât a făcut în 2012, ceva care să-i arate că e apreciată și pusă în valoare.

 Anul 2013 este anul în care simt că voi reuși ceva mai mult, ceva ce nu am reușit în 2012. Am urcat o nouă scară și îmi doresc multă răbdare și sănătate. Dar și 2012 a fost un an în care mi s-au realizat multe dorințe, printre care Trofeul Dan Spataru” și că v-am cunoscut pe voi.Mulțumesc!!!”, a conchis Marcela Scripcaru.

 

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.