Cătălin Crișan anunță un concert aniversar în toamnă

O perioadă n-am mai auzit nimic de Cătălin Crișan. De la „Rabdă inimă și taci”,  în afară de câteva emisiuni tv la care a mai apărut, și acelea numărate pe degetele de la o mână, Cătălin Crișan mai mult a absentat de pe scena muzicală. Și sunt sigură că sunt încă destui cei care și-ar dori să-l asculte live într-un scaun dintr-o sală de spectacol.

Am mai auzit de artistul care a făcut marea să vorbească mai degrabă prin lumea teatrului, ca regizor. Nu-i rău, dar, totuși, eu îl știu de cântăreț înainte de toate și parcă așa îi și stă bine. În fine, aud, mai bine spus, văd că în toamnă artistul va sărbători 30 de ani de la debutul scenic produs la Festivalul „Mamai” în 1987.

30 ani. Va fi un spectacol cu band pe data de 30 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30. Va fi Cătălin Crișan și prietenii. Vor cânta acompaniați de orchestra Mundi Colours. N-am auzit de formația asta, așa că e interesant de aflat, de văzut cum vor suna. Chiar sper să aibă loc acest concert și să aibă succes.

30 ani de muzică nu-i prea faci ușor. Fie vorba între noi, în 30 de ani, se cam schimbă niște generații, deci asta înseamnă și gusturi muzicale diferite. Iar dacă artistul reușește să-i adune și pe cei mai tineri, adică cei de vârsta copiilor săi, e excelent. Așa să fie. Chiar îi țin pumnii artistului pentru acest concert.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!