Cea mai recentă piesă a INNEI “Gimme Gimme” pe blogul lui Perez Hilton

Cel mai recent single al INNEI “Gimme Gimme”continuă să cucerească publicul din întreaga lume. Din America Latină, până în Spania, Franța, Turcia sau România, iată că a venit și rândul celor din America să fie atrași de sound-ul acestei piese. De curând, celebrul blogger și om de televiziune Perez Hilton a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa “Gimme Gimme”:

All the way from Romania…. say hello to Inna! Her song Gimme Gimme is NEXT LEVEL!!! It’s pop with a real world music feel that also sounds super current! Major tune with potential to be a hit in America!

 “Tocmai din România, să îi urăm bun venit INNEI. Piesa ei “Gimme Gimme” este altceva, este next level!  O piesă pop cu un sound extem de actual, cu mare potențial de a fi un hit în America”.

Sursa aici: http://perezhilton.com/2017-05-29-inna-gimme-gimme. Perez Hilton a postat și pe Twitter piesa, iar INNA i-a mulțumit pentru susținere!

“Gimme Gimme” are peste 48 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a fost în turneu promo în Chile, Mexic, Spania, Olanda și Turcia pentru a promova acest single.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.