Clipul pentru noua piesă Voltaj, „Din toată inima”, s-a filmat în fața a peste 100.000 de oameni

voltaj-europa-fm-live-pe-plaja-2015Prezenți pentru al treilea an consecutiv la cel mai mare concert al anului, Europa FM Live pe Plajă, Voltaj a ales să foloseasca în clipul pentru noua lor piesă ”Din toată inima”, imagini cu senzaționalul public de peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus, anunță Europa FM.

Ca în fiecare an, la început de august, Europa FM a reunit cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România-peste 100.000 spectatori, pe o plajă imensă, în briza mării -, atmosfera pe care membrii trupei Voltaj și-au dorit să o păstreze într-un videoclip care vorbește despre România frumoasă, cu care ne mândrim.

Călin Goia și colegii lui, împreună cu echipa Europa FM, au mai pregătit două surprize emoționante pentru audiența venită din toate colțurile tarii: hitul lor „De la capăt” a fost cântat în compania unui tânăr cu deficiențe de vedere, iar la finalul reprezentației lor l-au invitat pe scenă pe Moise Guran, realizator al emisiunii România în Direct, primul sustinator al acestei piese pe drumul ei catre Eurovision. Aflat pe scenă, Moise Guran a auzit cei peste 100.000 de spectatori cântându-i ”La mulți ani” fiului său pentru ziua sa aniversară, fiind profund emoționat.

Printre cei peste 100.000 de spectatori s-au aflat și părinții lui Călin Goia care și-au dorit să trăiască experiența ”celui mai frumos public de la un spectacol din România”, după cum artistul a mărturisit.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!