Colaborare cu Constantin Drăghici pentru artista Ioana Sandu

ioana sanduInterpreta Ioana Sandu a reușit să-l impresioneze pe maestrul Constantin Drăghici, care i-a oferit artistei piese compuse de el pe care n-a mai reușit să le imprime cu vocea sa. Întîlnirea Ioanei cu reputatul cântăreț s-a produs în urmă cu câteva zile, când aceasta i-a dăruit albumul ei  “Nu știi cât mă iubești”, iar, de aici și până la colaborarea dintre cei doi, nu a mai fost decât un pas. “Întânirea cu maestrul a fost copleșitor de emoționantă…În timp ce asculta prima piesa a albumului meu s-a îndreptat către pian și a luat câteva partituri . Mi-a dăruit cu emoție câteva piese realizate de către dumnealui pe care nu a mai apucat să le cânte…Mi-a mărturisit ca-și dorea o voce pentru aceste melodii nu tocmai ușoare, se interesase în acest scop”, a declarat Ioana Sandu.

Încântată de această colaborare, Ioana Sandu nu a stat prea mult gînduri și a intrat în studio, pentru a înregistra prima piesă a maestrului.  Aceasta se numește  ”La jumatatea vietii” și este orchestrată și mixată de Francisc Reiter, cel cu care artista colaborează constant.  Această piesă, dar și altele primite de la Constantin Drăghici vor face parte dintr-un proiect special la care lucrează Ioana Sandu în prezent. “Vor mai fi și alte piese semnate Constantin Draghici într-un album special cu cele mai frumoase piese originale publicate interpretate de catre mine care ma reprezinta ca stil”.

Ioana ne-a mai declarat că-și dorește să mai aibă parte de colaborări bune cu muzicieni adevărați care să pună accent pe o voce foarte bună și pe o prezență scenică remarcabilă. Ioana Sandu, Slagare internationale, fata si indoitura 3

Ce-și mai dorește artista, care, în doi ani, a lansat nu mai puțin de șase albume? Ei bine, da! Își dorește mai multe apariții la televizor pentru a intra mai des în casele oamenilor îndrăgostiți de muzică bună.  Dar planurile ei nu se opresc aici căci, în aproximativ două săptămâni, Ioana Sandu ne va surprinde cu un nou album intitulat albumul ”Slagare internationale” (copertă foto).

Share This:

Leave a Reply

9 comentarii la „Colaborare cu Constantin Drăghici pentru artista Ioana Sandu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.