COMA A LANSAT “ORIZONT” – „CEL MAI FRUMOS ALBUM DE PE PĂMÂNT”

Pe 26 noiembrie, în cadrul unui concert- eveniment, desfăşurat cu casa închisă, la Arenele Romane, COMA a lansat Orizont, cel mai frumos album de pe pământ”.  După concert trupa a mulţumit fanilor prezenţi la evenimentul de lansare şi le-a dedicat noul material într-un post pe pagina oficială de Facebook: “MULȚUMIM!!! Ați fost atât de mulți și atât de frumoși!!! Noaptea asta va rămâne cu noi forever! ORIZONT e al vostru de azi – vă mulțumim cu sufletele, a fost FANTASTIC!”. 

Mult-aşteptatul album COMA, reuneşte deopotrivă piese cunoscute („Cel mai frumos loc de pe pamânt”, „Document”, „Chip”, „Vezi”, „Un semn„) şi cinci piese noi, între care şi proapăt lansatele La hotar şi „Orizont”, pe care formaţia le descrie ca fiind o împletire între sensibilitate şi putere, între poetic şi masculin, poli prezenţi şi în logo-ul trupei, în mod simbolic, prin pana şi bâta care se întretaie.

“Este un album pe care și noi îl așteptăm de mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta… este o poveste care continuă, merge mai departe. Povestea noastră de atâția ani cu bune și cu rele merge mai departe. Altfel văzut, orizontul este o linie de separație între înalt și adânc.” spune Dan Costea.

Coperta albumului a fost creată de către SADDO, artist ilustrator şi muralist recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât şi pentru colaborări cu galerii din Bucureşti, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Orizont spune povestea COMA şi leaga toate emoțiile din acești ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată. Orizont este disponibil în format fizic şi digital, pentru streaming şi download, pe toate platformele, la următorul link:

https://UMR.lnk.to/Coma-OrizontPR

Chiar înainte de Crăciun, pe 20 decembrie, COMA va lansa ediţia vinil a albumului Orizont care este disponibilă acum pentru pre-comandă pe www.GetMusic.ro/Orizont.

COMA înseamnă:

Cătălin Chelemen – voce

Dan Costea – voce/ chitară

Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – scratches/ samples/ keys

Sorin Petrescu –  bass

Răzvan Albu – tobe

Matei Tibacu-Blendea – chitară

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!