Concert caritabil susținut de Irina Rimes pentru o fetiță de un an

Sambata, 19 septembrie, Irina Rimes sustine proiectul caritabil “LIVE for a LIFE – Concert pentru Alexa”, sub forma unui concert de strangere de fonduri transmis live pe pagina de Facebook a artistei si pe cea a cauzei umanitare Save Alexa.

Alexa implineste pe 19 septembrie 1 an. In urma cu 10 luni, aceasta a fost diagnosticata cu Amiotrofie Spinala Tip I (SMA-1), o boala genetica ce ii afecteaza neuronii motori. Pentru a supravietui, fetita are nevoie de tratamentul ZOLGENSMA, in valoare de peste 2.1 milioane $.

“Va invit sa cantam un alt fel de <la multi ani>, prin solidaritate si empatie. Biletul vostru la concert inseamna viata acestui copil, pe care IMPREUNA il putem salva. Cant pentru Alexa si va indemn, din inima, sa ma ascultati!”, explica artista.

Save Alexa este ‘steagul’ cauzei umanitare create de parintii Alexei cu scopul strangerii fondurilor necesare tratamentului. In prezent, prin donatiile primite, au fost stransi 908.971$, adica mai putin de jumatate din costul tratamentului. Oameni obisnuiti, dar si vedete din Romania, bloggeri, influenceri s-au alaturat cauzei prin donatii si impartasirea povestii Alexei.

“Sunt extrem de recunoscatoare tuturor celor care ne-au ajutat pana acum. Nu imi gasesc cuvintele de multumire! Cu ajutorul dumneavoastra, al tuturor, Alexa poate fi salvata. Va intindem o mana care are mare nevoie de ajutor. Va rugam din suflet sa participati la concert!”, marturiseste Virginia Vintu, mama Alexei.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.