Concerte de Revelion 2017. Ce artiști celebri îi distrează pe români la petrecerea de Anul Nou

Mai sunt câteva zile până când vine Noul An, iar românii vor să afle ce concerte de Revelion sunt organizate în marile orașe din țară. Zeci de artiști de renume au fost invitați să asigure buna dispoziție la petrecerile din stradă. Loredana, Delia, B.U.G. Mafia și Ștefan Bănică jr. vor concerta de Revelion în Capitală. Carla’s Dreams și celebrii rockeri de la Uriah Heep vor urca pe scenă la Sibiu, în timp ce ieșenii vor cânta „Forever Young”, alături de trupa germană Alphaville. Noul an 2017 va fi întâmpinat cu un spectaculos foc de artificii.

În Capitală, tonul la distracție se dă din Piața George Enescu, unde zeci de mii de oameni sunt așteptați să întâmpine Noul An în pași de dans, scrie Evz.ro.

Concerte de Revelion 2017 în București

Loredana, Delia, B.U.G. Mafia, Holograf şi Ştefan Bănica Jr. se vor număra printre artiștii care vor concerta la marea petrecere din stradă. Pe scena din centrul Bucureştiului vor mai urca Andreea Bălan, Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime.

Concerte de Revelion în Brașov

Un spectacol grandios va începe pe 31 decembrie în Piața Sfatului din Brașov. La petrecerea în aer liber, organizată de Primăria Brașov, au fost invitați mai mulți artiști. DJ Project, Anna Lesko și Trupa Coco îi vor face pe brașoveni și pe turiști deopotrivă să danseze până în zorii zilei. În primele secunde ale noului an 2017, cerul va fi luminat de un impresionant foc de artificii. Trecerea dintre ani de la Sibiu va fi sărbătorită în Piața Mare, începând cu ora 19:00. În noaptea specială, vor avea loc mai multe concerte, iar cap de afiș va fi legendara trupă Uriah Heep.

Rockerii britanici vor urca pe scenă de Revelion, alături de Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita și Daggu Project. La miezul nopții, un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice, va face ca petrecerea prin care întâmpinăm noul an 2017 să fie una memorabilă.

Concerte de Revelion la Cluj. Petrecere cu muzică de taraf și spectacol aniversar Semnal M

În noaptea dintre ani, polul distracției se mută în Piața Unirii din Cluj, unde are loc petrecerea în aer liber organizată de municipalitate. Spectacolul începe la ora 22 cu un concert de muzică arhaică, susținut de Florin Ștefan, acompaniat de taraf. Mai apoi, la ora 23, clujenii vor avea parte de un concert aniversar Semnal M, la împlinirea a 40 de ani de activitate.  Vin fiert cu scorțișoară, migdale și nuci glazurate, ceai și produse tradiționale vor putea fi cumpărate de petrecăreții veniți să se bucure de Anul Nou în inima orașului.

Jocul de lumini și artificiile de la miezul nopții vor fi cel mai așteptat moment al serii. Peste 700 de sticle de şampanie sunt pregătite pentru cei care vor sărbători Revelionul în Piaţa Unirii din Cluj.

Concerte de Revelion la Târgu Mureș

Revelionul în stradă este organizat anul acesta de Primăria Târgu Mureș în Piața Victoriei. Începând cu ora 22, vor deschide petrecerea DJ Thomas PCZ și MC Ionutz Florea pentru ca invitații de onoare – trupa IRIS – să susțină un concert, alături de soprana Felicia Filip. La miezul nopții, cerul va fi luminat de un foc de artificii. După spectacolul de lumini, va avea loc Primul Vals din 2017, o tradiție ca oamenii din Târgu Mureș să intre în noul an în pași de vals.

Concerte de Revelion în Bistrița

La cumpăna dintre ani, localnicii din Bistrița se vor distra la petrecerea organizată de Primărie pe pietonalul Liviu Rebreanu. Spectacolul este programat să înceapă la ora 22, iar, în deschidere, pe scenă va încinge atmosfera DJ Sava. Capul de afiș al concertului de Revelion 2017 din centrul istoric al Bistriței este trupa Spitalul de Urgență. Cei care vor alege să intre în 2017 la petrecerea organizată în aer liber vor putea admira un superb foc de artificii în apropierea Bisericii Evanghelice din oraș.

Concerte de Revelion la Timișoara

Timișorenii, care nu și-au făcut planuri pentru noaptea dintre ani, sunt așteptați se distreze alături de artiștii îndrăgiți la petrecerea în aer liber din Piața Operei. Cheful va începe la ora 20 cu un concert susținut de Geo Da Silva & Sean Norvis. Mai apoi, pe scenă vor urca ALPHA Team și Cobzality. Cel mai așteptat moment va fi însă concertul lui Ștefan Bănică Jr programat pentru ora 23. La miezul nopții va avea loc un foc de artificii.

Concert Alphaville de Revelion la Iași

Capul de afiș al Revelionului organizat în stradă de Primăria Iași este Alphaville.

Formația germană, celebră în anii ’80, va concerta alături de mai mulți artiști.

„Avem câteva nume de referinţă din punct de vedere artistic. Alphaville este o formaţie de talie internaţională care va veni să cânte la Iaşi, în sfârşit avem certitudinea că va ajunge la noi, alături de Keo, Ruby, Karma şi Cecilia Cesario şi Alexandra Tănăsoiu. Sperăm să facă un spectacol de calitate“, a declarat primarul Mihai Chirică pentru Ziarul de Iași.

Distracţia organizată în faţa Palatului Culturii din Iași va costa circa 50.000 euro, banii fiind asiguraţi de la bugetul local.

Concerte de Revelion în Botoșani

Petrecerea în noaptea dintre ani va avea loc în Piața Revoluției din Botoșani. Distracția începe la ora 20, iar pe scenă vor urca mai mulți artiști din țară și din Republica Moldova. Botoșănenii vor dansa alături de Luminița Hritcu, Petronela Rusu, Robert Toma și trupa ToDay. Mai apoi, va întreține buna dispoziție solistul Aurel Moldoveanu.

 

Trecerea dintre ani va fi marcată de un foc de artificii, iar petrecerea va continua și în 2017 cu îndragită solistă Corina.

Municipalitatea din Botoșani a alocat 100.000 de lei pentru spectacolul de Revelion din acest an.

Concerte de Revelion în Suceava

Lora, Roxana Nemeș, Alessia, dar și mai mulți artiști de muzică populară, vor cânta la petrecerea de Revelion organizată la Suceava, în parcarea unui mall. Petrecerea va începe la ora 20:30, iar sucevenii vor încinge horele alături de 17 cântăreți de muzică populară, precum Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Alexandru Recolciuc, Sorin Filip și Fanfara “La Stamate”.

Concert de Revelion la Vaslui, fără vedete. Primăria face economii pentru asfaltare

Revelionul 2017 va fi sărbătorit de cei aproape 5.000 de oameni, care se adună în centrul Vasluiului, doar cu formații și artiști locali. Primarul Vasile Pavăl a declarat că nu a acceptat să plătească aproape 25.000 de euro pentru un concert susținut de artiști celebri.

„Artiștii noștri sunt scumpi de Revelion. Cer 20-25.000 de euro pentru jumătate de oră de spectacol. (…) Cu banii pe care ar fi trebuit să-i dăm pe o formație, 15.000 de euro, mai degrabă asfaltăm o stradă din oraș, a precizat primarul Vasile Pavăl pentru vremeanoua.ro.

Concerte de Revelion în Buzău și Râmnicu Sărat

Proconsul și Elena Merișoreanu sunt capul de afiș al spectacolului de Revelion din centrul Buzăului. Spectacolul în aer liber va avea loc Piața Dacia și începe la ora 20.

Pe scenă vor urca și Raluka, Vano-Tek, dar și mai multe trupe și soliști din Buzău, precum Nemuritorii, Kronos, George Mitrea sau Nina Stamate.

Și oamenii din Râmnicu Sărat vor chefui în centrul orașului, la cumpăna dintre ani. Vedetele spectacolului organizat în fața Primăriei, începând cu ora 23.00 sunt Raluka și Dragoș Anghel.

Accesul la ambele spectacole va fi gratuit, iar, la miezul nopții, cerul va fi luminat de focuri de artificii.

Concerte de Revelion la Constanța

Anda Adam, Cargo şi Voltaj vor cânta de Revelion în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Evenimentul va include un foc de artificii şi un show de lasere. Spectacolul este organizat de Asociaţia “Descoperă Constanţa” împreună cu Primăria și costă 110.000 de euro.

Organizatorii susțin că va fi un moment special pentru că au fost achiziționate patru tone de artificii.

Concerte de Revelion în Craiova

Alex Velea, Irina Rimes și Like Chocolate sunt artiștii care vor cânta la Revelionul în aer liber, organizat de Primăria Craiova. Spectacolul va avea loc pe strada A. I. Cuza, din zona Universității, și este programat să înceapă pe 31 decembrie, la ora 22:30. Concertul și jocul de artificii costă municipalitatea aproape 30.000 de euro.

Concerte de Revelion în Slatina

Irina Rimes și Alex Velea vor asigura distracția și voia bună la Revelionul în aer liber din Slatina.

Reprezentanţii Primăriei Slatina au declarat, pentru Gazeta Nouă, că petrecerea de Revelion va începe de la ora 21.30, cu o reprezentaţie a trupei Alutus. De asemenea, pe Esplanadă vor fi montate şi două ecrane LED, pe care vor rula alternativ momente live din cadrul spectacolului de pe scenă, precum şi imagini din rândul publicului prezent la eveniment.

După trecerea în noul an, timp de 15 minute, va avea loc un spectacol de lasere și efecte special cu flăcări, jeturi de carbon și tunuri de confetti.

Concerte de Revelion în Ploiești

La cumpăna dintre ani, ploieștenii, care vor petrece Revelionul în stradă, vor avea parte de un spectacol de cinste. Cheful din centrul orașului începe în jurul orei 21:45, când Nico va urca pe scenă. Mai apoi, vor încinge atmosfera Doddy, Paula Seling, Shift și Mihai Mărgineanu.

Costurile pentru Revelionul 2017 se ridica la aproximativ 30.000 de euro.

Accesul la toate aceste spectacole este gratuit.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.