Concurenți din Anglia și Bulgaria, în seara aceasta la Festivalul George Grigoriu

anglia
Concurenta din Anglia la repetitii

11 concurenți vor intra în seara aceasta în concurs pentru a încercă să-i cucerească pe membrii juriului, dar și pe brăilenii care, spre surpriza organizatorilor, sunt într-un număr foarte mare, în acesta an.

În afară de tinerii din România, sunt așteptați și concurenți din Bulgaria, Elveția, Islanda, Italia, dar și Marea Britanie.

De altfel, Anglia va încheia concursul, piesa aleasă de Krystals Mills din cele compuse de George Grigoriu fiind “Speranțe vii, speranțe flori”.

Aceasta și “Amurgul” vor fi din nou, și în această seară, foarte des interpretate și în această seară, numărându-se printre preferatele concurenților din acest an. Concursul începe la ora 20.10 și se transmite pe TVR2.

Concurenții cântă acompaniați de orchestra condusă de Ionel Tudor.

Juriul acestei ediții este format din Marius Țeicu -președinte, Titus Andrei, Horia Moculescu, Andreea Andrei, Cristian Faur, Franco Ianizzi-Italia, Martin Karnolski-Bulgaria, Eliane Dambre-Elveția, Oleg Volontir-Moldova.

Trofeul Festivalului George Grigoriu este un autoturism BMW. Premiul I = 2500 euro, premiul II-= 2000 euro, premiul III = 1500 euro, re mentiuni = 500 euro fiecare si premiul UCMR.

Imediat după concursul din aceasta seara,  va intra în scenă Adrian Enache cu un concert pe care îl va susține acompaniat de orchestra lui Ionel Tudor.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.