Dan Negru, din nou lider de audiență, de Revelion. Află motivul!

Vă întrebați poate de ce Dan Negru are succes de 19 ani la rând cu revelionul pe care îl prezintă la Antena1? Ei bine, răspunsul îl găsim tot la cel care de 19 ani ne distrează în fața micului ecran cu vedetele pe care le invită. Într-un interviu acordat revistei Click, omul de televiziune a spus:

“Cred că marea belea a showbiz-ului e că nu e o piață, e un chioșc. Încăpem toți în același chioșc. Te și enervează chestia asta. Eu văd când facem listele pentru emisiuni, nu doar de Revelion. Ne învârtim în aceiași oameni. Cu cine facem? Cu ăla, cu ăla sau cu ăla. Încerci să schimbi, dar piața nu acceptă. Aduci pe cineva nou și piața spune: “Hai dă telecomanda!”. Publicul de televiziune e foarte conservator și te trezești că aduci un invitat nou, cool, dar publicul ia telecomanda. Și te întorci tot la cei pe care-i știi tu, cei care garantează căldurica ratingului”.

De 19 ani încoace, nici o televiziune publică sau comercială nu reușește să-l detroneze pe Dan Negru din postura de “Rege al Revelioanelor”. Ba mai mult, unele posturi TV chiar au renunțat să mai investească bani în producții speciale de Anul Nou. Și de data aceasta, peste 3.700.000 de români au trecut în 2019 împreună cu Dan Negru, la Antena 1.

Anul acesta, la Revelionul Starurilor 2019, cu ajutorul măștilor, Alex Velea l-a întruchipat pe Cocoșatul de la Notre Dame, Carmen Tănase a fost domnitorul Vlad Țepeș, iar Mihai Gâdea l-a adus pe scenă pe En Sabah Nur, din “X-Men – Apocalypse”. Chef Cătălin Scărlătescu s-a ascuns în spatele măștii Leonardo, una dintre cele patru Țestoase Ninja, Irina Loghin a fost SmallFoot, iar Cosmin Seleși a cântat, transformat în Scheletul din filmul animat “Coco”. Alexandru Arșinel s-a deghizat în Obelix, din “Asterix și Obelix”, Leonard Doroftei a fost Grinch, celebrul personaj morocănos care decide să fure Crăciunul, Adrian Enache l-a întruchipat pe Frankenstein, Maria Cârneci a fost Păcălici, cunoscut din jocul de cărți, în timp ce Elena Gheorghe a cântat deghizată într-o frumoasă extraterestră.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.