Dansul creat de Andreea Balan a ajuns in tramvai, in supermarket si in Centrul Vechi!

Zizi2Dupa ce colegii de la emisiunea “Te cunosc de undeva” – Aurelian Temisan si Andrei Aradits- au invatat miscarile dansului devenit deja fenomen – dansul ZIZI – fanii au inceput sa prinda miscarile si sa ii trimita Andreei Balan zeci de filmulete cu ei din cele mai amuzante ipostaze posibile.
In parcare, in Centrul Vechi din Bucuresti, in supermarket, intr-un bar din Spania si chiar si in tramvai, filmuletele cu ZIZI au strans deja milioane de vizualizari pe Facebook si oameni de toate varstele au prins curaj si au postat online dansul bucuriei.
Inaintea unui concert pe care l-au sustinut la Polivalenta, Andreea si Petrisor Ruge, colegul ei de scena, s-au jucat in backstage si au creat dansul bucuriei. Dupa ce au invatat zeci de stiluri de dans la Dansez pentru tine in Romania si in Mexic cu cele mai spectaculoase coregrafii si prize, acestia au vrut sa faca “o comedie, o nebunie, un dans care te face sa razi din momentul in care il inveti”. Asa s-a nascut ZIZI pe care artista il explica in felul urmator: “Am macanit, am dat cu capul si apoi ni s-a facut foame”.
“Ma bucur enorm ca Romania danseaza ZIZI si ca a devenit un fenomen in cateva zile. Dintr-un joc, reusim sa ne distram si sa facem miscare, sa ne bucuram cu totii” – a declarat Andreea despre succesul impresionant marcat cu dansul bucuriei.
Vezi aici dansul din Centrul Vechi:

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.