Delia – concert la Hard Rock Cafe pe 26 ianuarie

Joi, pe 26 ianuarie, te așteptăm la un nou concert cu DELIA în cadrul unui show LIVE de excepție, la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei pe ringul de dans!

Delia concertDacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” şi ai fredonat „Da, mamă” sau “1234 Unde Dragoste Nu E” și ai aflat “Cine m-a facut mare”, te invităm pe 26 ianuarie la Hard Rock Cafe! DELIA te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! DELIA va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum „Da, mamă,”, “1234” sau “Ce are ea” au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– Cu loc la masa în sală: 110 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 69

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.