Delia lanseaza videoclipul piesei „Cine m-a facut om mare”

Delia a lansat videoclipul noului single „Cine m-a făcut om mare“. Piesa a fost compusă chiar de către Delia, versurile fiind inspirate de tranziţia sa de la copilărie la maturitate.  Piesa are parte şi de un videoclip emoţionant. Videoclipul piesei prezintă o întâlnire dintre „Delia Mare“ şi „Delia Mică“, interpretată de o fetiţă pe nume Catinca. Clipul este regizat de Vlad Feneşan,care a lucrat alături de Delia si la transpunerea în imagini a piesei „Doar pentru tine“.

«Cine m-a facut om mare» este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte… şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocenţa şi totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiţi“, spune Delia.

„E un cântec trist, la care recunosc…mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îţi doreşti ca persoană iubită din prezent să îţi suplinească nevoile şi cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama şi ca tata“, completează ea. „Îmi hrănesc sufletul cu părţi din mine mai vechi. Le reactivez atunci când mă simt om prea mare. Am plâns când am compus melodia «Cine m-a făcut om mare». Eu nu pot să fiu decât subiectivă. Mie îmi place să cred că nu am fost un copil problemă, cred că am fost neînţeleasă“, a mai zis Delia la finalul lunii septembrie, noteaza Adevarul.

„Cine m-a făcut om mare“ este una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe albumul „Deliria“. Piesa a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizari pe YouTube, în concerte fiind cântată la unison cu toţi cei aflaţi în public. Piesa „Cine m-a făcut om mare“ este cel de-al cincilea single extras de pe albumul „Deliria“, material discografic lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor „Welcome to Deliria“, anterior fiind lansate piesele „1234 (Unde dragoste nu e)“, „Gura ta“ (feat Deepcentral), „Ce are ea“ si „Da, mamă“. Pe cel de-al patrulea album al artistei se găsesc şi colaborările cu Taxi („Atât de trist“) şi Carla’s Dreams („Cum ne noi“), dar şi piese noi ca „Ce zodie eşti?“ (feat Marius Moga) sau „Fulg“.

Delia va concerta alături de big bandul condus de George Natsis, pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, informează reprezentanţii artistei. Preţurile biletelor, pentru concertul intitulat „Delia’s Winter Wonderland“, încep de la suma de 490 de lei. Fanii s-au arătat intrigaţi de preţurile biletelor, iar artista le-a explicat de ce costă atât, într-un comentariu pe pagina de Facebook: „La Rihanna intrau 70.000 de oameni. La TNB intra 700. Punct! Sala mică, chiria mare, plus set-up foarte, foarte scump! E o investiţie fără profit! E vorba de o experienţă complexă, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks (n.r. – mâncare şi băutură de lux), inainte şi după show, after party în Nuba, cadouri şi multe surprize! Un spectacol accesibil e cel de la Sala Palatului, din luna martie“.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!