Delia suprinde din nou. A lansat o melodie și un videoclip cu un mesaj real!

Delia a lansat videoclipul melodiei „Trăiește frumos”, unul mult mai personal, adecvat perioadei în care suntem, o perioadă în care avem mai mult timp pentru noi, pentru familie. Am fost curioasă să știu cum arată noul clip, ce aduce nou melodia. Ca muzică nu-mi inspiră ceva spectaculos, dar recunosc că mesajul te prinde. E actual, e real, e inspirat in obiceiurile noastre. Din noul val de artiști o apreciez pe Delia, deși nici ea nu mai e chiar new wave. E o voce consacrată, însă are încă talentul și zvâcul de a rămâne în mintea oamenilor.

Interesant este că videoclipul piesei „Traieste frumos” a fost filmat chiar acasa la Delia, este in regia lui Alex Ceausu și la filmări au participat mama Deliei, nepoata ei, Jessie, prietenii ei, Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu, Giulia, Denis Radu. Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up) si Sorin Stratulat (hair), in vreme ce de styling s-a ocupat chiar Delia.

Cel mai tare live e cel pe care il traiesti. Intr-o lume in care viata se deruleaza pe ecranele telefoanelor, in care zambetele si discutiile sunt tot mai mult inlocuite de filtrele aplicatiilor, piesa „Traieste frumos” a fost foarte bine primita de public si intens distribuita in mediul online.

Artista isi compune in mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care ii poarta semnatura numarandu-se „Fata lu’ tata”, „Verde imparat”, „Du-te-ma”, „Ramai cu bine”, „Parfum de fericire”, „Cine m-a facut om mare” si multe altele, piese pentru care Delia canta de multe ori la instrumente – pian si flaut.

Vara aceasta, Delia a lansat hit-ul „Despablito” in colaborare cu Grasu XXL, piesa care a fost #1 in Trending inca din ziua lansarii si care, in decurs de doua luni, a adunat aproape 26 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!