Ce vedem la televizor de Revelion?

M-am gândit că ți-ar fi util unghid al televiziunilor care oferă program special pentru noaptea de Revelion. Asta în cazul în care te-ai hotărât să petreci trecerea dintre ani în fața televizorului. Cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat și până acum, România TV va înregistra din nou recordul de audiență în noaptea de Revelion. Televiziunea amintită a pregătit un program cu artiști îndrăgiți de public, dar și politicieni. Pavel Abraham, Petre Roman, Fuego, Robert Turcescu, Marcel Pavel, Victor Ciutacu sunt doar câțiva dintre cei pe care îi veți putea urmări la România TV.

Radu Andrei Tudor și Ioana Voicu prezintă la TVR1

TVR1 pornește programul de la ora 20.30, ocazie cu care vom rememora cele mai bune înregistrări din programele de Revelion ale anilor ’60, ’70, ’80, ’90, care ţineau milioane de români în faţa televizorului. Regaluri actoriceşti semnate Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Ştefan Bănică etc. vor fi adunate la TVR 1 în 100 de momente de aur. Vom revedea şi celebre cupluri care au făcut istorie: Stela Popescu şi Ştefan Bănică Senior, Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu, Toma Caragiu şi Elena Caragiu sau Angela Similea şi Florin Piersic. Programul este prezentat de Radu Andrei Tudor și Ioana Voicu.

De la ora 3.15, TVR prezintă înregistrări din REVELIONUL CENTENAR din Piaţa Constituţiei cu vedetele momentului. Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor petrece alături de telespectatori, creând o atmosferă efervescentă și plină de voie bună.

Nu trebuie să uităm că în prima zi a Noului An, Televiziunea Română va difuza tradiţionalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena în direct, de la ora 12.15.

Dan Negru va prezenta Revelionul Starurilor.

Antena 1 continuă tradiția revelioanelor cu Negru. Dan Negru va prezenta Revelionul starurilor începând de la ora 22.15.
Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Cristi Minculescu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Romică Țociu și Cornel Palade, Connect-R, Damian Drăghici, Mirela Vaida, Cornelia Rednic și Pindu, Pepe, Elena Gheorghe, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Baniciu, Raluka, Andreea Bălan, Nicole Cherry, Gipsy Casual, Maria Cârneci, Dorian Popa, Jorge, Jean de la Craiova, Daniela Gyorfi, Diana Munteanu, Diana și Adrian Enache, Marian Drăgulescu, Sorana Mohamad, Monica Davidescu, surorile Raluca și Denisa Tănase de la Bambi sunt printre artiștii care vor face show la cel de-al 19-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

TVR 2 propune REVELION DE ROMÂNIA! Actorii şi invitaţii din PRIMĂVERII fac un chef de pomină, iar momentele de umor de ieri şi de azi, vă aşteaptă la GALA REVELIOANELOR. Toni Grecu şi echipa sa vă invită la inconfundabilul HAPPY SHOW DE ANUL NOU, iar lăutarii de top vin la PETRECEREA CLEJANILOR.

La TVR 2, trecerea în noul an se va face alături dePaul Surugiu și de invitații săi la FUEGOVELION, moment în care va fi lansat imnul „LA MULȚI ANI, ROMÂNE!”.

Programul va continua cu filmul „BD LA MUNTE ŞI LA MARE”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!