Dora Gaitanovici a lansat melodia „Ana”, semifinalista Selectiei Nationale Eurovision 2022

Dora Gaitanovici prezintă noul single, “Ana”, melodie participantă în cadrul Selectiei Nationale a concursului Eurovision. Din momentul în care a fost prezentată public de către postul național de televiziune, melodia „Ana” s-a regasit în topurile fanilor celebrului concurs.

“Ana” este desprinsă, fără discuție, din mitul universal al creației, apărut la noi sub forma legendei mesterului Manole! Dar piesa mea vrea mai mult decât atât, este despre stropul de Ană care există în fiecare individ, despre faptul că de multe ori ne subapreciem propriile forțe și ajungem sa depindem de altii, pâna cand ne simțim cumva ziditi, inconjurati de ziduri construite in jur! Si atunci trebuie sa le spargem cumva, să le dărâmăm, nicidecum să ne lăsăm captivi! Este o invitație la dezlegarea propriei frumuseți și a propriilor forțe: „doar la mine-i cheia dorului”! Dorul fiind cea mai mare forță din univers (in rand cu cele patru forțe fundamentale). A venit firesc, ca un răspuns la “Manole”, care a fost cântată  în premieră într-un live session la “Diud, where is my tune?!”, a declarat Dora.

“Ana” va face parte dintr-o serie de piese cu glas de baladă, ancorate în realitatea din prezent, fiind o invitație la eliberarea propriilor forțe ce stau să fie zidite. Povestea ei o veți auzi la Eurovision și, în mai puțin de o săptămână, pe scena din Club Expirat.

Biletele sunt încă disponibile, în număr limitat, aici.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!