Dora Gaitanovici, pas cu pas spre succes. Artista susține în perioada următoare concerte la Botoșani, Iași și București”

Simpatica și talentata cântăreață și compozitoare, Dora Gaitanovici, în prezent, studentă la Universitatea de muzică din București, își continuă cu perseverență și ambiție traseul muzical după ce în 2018 a ajuns în finala concursului „Vocea României”, iar anul trecut a fost la un pas să reprezinte România la Eurovision cu piesa „Ana”, compusă de ea și inclusă pe albumul „Descântec”, lansat anul trecut.

După ce a deschis seria de concerte a weekendului de inagurare a capitalei culturale europene pentru Timișoara, Dora continuă seria de concerte prin țară. Pe data de 11 martie, tânăra cântăreață va fi prezentă într-un recital la Botoșani în Grand Irish Pub, cu ocazia aniversării celor 12 ani de jurnalism pentru copii și adolescenți. La Botoșani există o redacție formată din copii și tineri unde se realizează un ziar scris de ei, tipărit, o mică televiziune online, podcasturi etc.  A doua zi, pe 12 martie, la Iași, în pub Legend, Dora va lansa proaspătul album. Pe 16 martie, artista a fost invitată să cânte la lansarea albumului „Alveolar” al trupei E-an-na.

Albumul „Descântec” al Dorei este unul conceptual, în care este prezentată dualitatea, fiecare piesă având corespondent, iar materialul se termină cu cea de-a noua piesă, „Descântec”, care încheie lanțul referințelor mistice. Astfel, sunt prezentate piesele „Ana” și „Manole”, „Făt-Frumos” și „Cosânzeana”, „Soarele” și „Luna”, „Miorița” și „Moldoveanu”. Înainte de acest album, tânăra artistă a mai lansat piesele „El nu mă vrea”, „Colț de lună” sau „Eu te las”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!