DRAMA CONTINUĂ! Marius Țeicu face un nou APEL DISPERAT

Compozitorul Marius Țeicu trece printr-o dramă care pare să nu se mai termine: unica lui fiică, Patricia (39 de ani), mamă a doi copii, este bolnavă și are nevoie urgentă de transfuzii cu sânge grupa A2, RH pozitiv, inexistent sau disponibil în cantități foarte mici în toate centrele specializate. De aproximativ o lună, fata lui Marius Țeicu este internată în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, la Secția de Transplant Medular și are nevoie de donații de sânge special pentru ea, noteaza Ring.

După mai multe apeluri umanitare menite să aducă sângele necesar pentru Patricia, Marius Țeicu a trimis din nou un mesaj prietenilor și admiratorilor săi, rugându-i să-i salveze fata. În urmă cu trei luni, Patricia a trecut cu bine peste o situație critică după ce a primit transfuzii cu sânge grupa A2, RH pozitiv. Atunci, compozitorul le-a mulțumit donatorilor, precizând că Patricia se afla în afara oricărui pericol. Din păcate, boala a recidivat rapid, iar Patricia a ajuns din nou la spital.

Cei care vor să o ajute pe fata lui Marius Țeicu pot dona sânge grupa A2 (RH pozitiv) la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix), menționând „Pentru Rădulescu Patricia Rodica”.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.