Elena Cârstea, impresionată de vocile tinere ale muzicii românești, le promite piese

Elena Cârstea, cunoscută în showbizul româneasc pentru “limba ascuțită” atunci când are ceva de spus, a luat din nou atitudine față de așa-zisele valori care se promovează astăzi la televizor, față de tinerele talente care nu au loc la emisiunile care se difuzează astăzi la posturile de televiziune. Artista este stabilită de ani buni în America și, cu toate acestea, este aproape de tot ceea ce mișcă muzical în România. Recent, ea a primit de la profesoara de canto, Dana Dorian, două înregistrări ale elevilor ei, pe care le-a apreciat la modul superlativ. Ba chiar, Elena Cârstea le-a promis că le va compune special piese.

elena carstea“In seara asta Dana Dorian mi-a trimis niste voci sa ascult si mi-a cerut parerea despre ei. M-am oprit la trei dintre ei si o sa le scriu niste piese daca vor dori sa le cante. Absolut exceptionali, dar nu stiu cat vor fi de bagati in seama de scena romaneasca si de toata mafia existenta”, scrie artista pe pagina ei de Facebook.

Ea a dat si numele celor doi tineri care a impresionat-o si a mai adaugat, cu mâhnire, ca cel putin unul dintre ei a fost la “Vocea României” și a fost trimis acastă. Este vorba despre Cristina Stroe pe care prietenii TopRomanesc.ro o cunosc din festivalurile la care a luat parte, pentru că am scris despre ea de fiecare dată când a fost premiată în concursurile muzicale.

“Marele meu regret este ca nu sunt in tara sa ma ocup de noua generatie de artisti. Oricum, numele lor este Cristina Stroie, care, din cate am inteles, fost refuzata de Loredana  sau Robert Zarbura, dr de profesie, absolut exceptional si Iosif despre care nu am, pentru moment, mai multe amanunte”, a mai spus Cârstea.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.