Emisiunea “Duelul pianelor”, începe săptămâna viitoare la TVR2. Prezentatorul emisiunii a primit o veste grozavă despre una dintre piesele sale!

Emisiunea “Duelul Pianelor” revine în casele românilor în data de 14 octombrie și nu 7 octombrie, așa cum era stabilit  inițial. Motivul îl reprezintă Campionatul mondial de gimnastică artistică difuzat pe TVR2 chiar pe tronsonul orar al emisiunii. Din acest sezon, emisiunea “Duelul pianelor” se va transmite, sâmbăta, de la ora 20.00 la ora 22.00, și nu duminică, așa cum erau obișnuiți telespectatorii postului.

Emisiunea este prezentată de Adrian Enache împreună cu Paula Seling și Ovi Jacobsen și beneficiază de un band al ei, motiv pentru care frumusețea emisiunii stă mai ales în momentele spontane și firești, nu puține la număr. Invitații sunt artiști cu voci mari care se lasă în vraja muzicii iar artmosfera din platou devine mirobolantă, de cele mai multe ori fără a mai ține cont de regii stabilite dinainte. De fapt acesta este, probabil, și succesul emisiunii: o producție proprie, cum puține se mai fac (majoritatea televiziunilor de astăzi preferă să cumpere formate gata făcute!), cu oameni dăruiți profesiei, cu artiști mari care chiar cântă, cu muzică bună, cu rubrici vesele.

Și că veni vorba de Adrian Enache, artistul a anunțat recent la emisiunea “Pulsul zilei” de la TVR1 că piesa “I Believe” care beneficiază de un frumos videoclip este difuzată în heavy rotation la un post de radio din Los Angeles ca urmare a deplasărilor sale  în recentele turnee de acolo. Artistul a primit vestea prin email iar bucuria a fost mare mai ales că este prima dată când Adrian Enache își pune amprenta și în calitate de creator al muzicii și al versurilor pe o melodie.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.