Festivalul Amara, la a 47-a ediție. 13 concurenți cu noroc pentru evenimentul din acest an!

24-11.2013 Concert Loredana - Magic Foto @ Alex Chelba (2)Prima zi a festivalului Amara a luat sfârșit. Transmis în direct pe postul de televiziune Nașul tv, evenimentul a reunit un număr de 13 concurenți din diferite localități ale țării: Constanța, București, Iași, Vaslui, Buzău.

Tinerii interpreți au fost acompaniați de orchestra condusă de Ionel Tudor, ceea ce a adus un plus de greutate competiției.  Asta mai ales că din zona tinerelor talente s-a prezentat spuma lor; cei mai mulți sunt cei cu trofee și premii I la festivalurile de muzică din țară. S-a cântat atât muzică ușoară clasică, spectatorii amintindu-și de vestitul festival Mamaia, dar și piese mai cunoscute astazi ca Zig saga sau Cola song, prima de la Loredana, a doua, de la Inna.

Seara s-a încheiat cu recitalul Ralucăi și Dj Sava, Octavian Ursulescu, cel care prezintă manifestarea, amintind publicului că Raluca este una dintre tinerele lansate în festivaluri, și legendara de-acum trupă 3 Sud Est.  Duminică va avea loc Gala Laureaților, juriul condus de Horia Moculescu având o misiune destul de grea în a delibera pe cei mai buni dintre cei buni. Din recitalurile pregătite pentru seara de duminică fac parte și Aurelian Temișan, și el membru de juriu, și Loredana.

Evenimentul are loc la Grădina Cinemascop din stațiunea Amara. Prețul unui bilet variază între 10 și 20 lei. 10 și 15 lei pentru seara de sâmbătă, 15 și respectiv 20 lei pentru seara de duminică, în funcție dacă se dorește bilet cu loc sau în picioare.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.