Trupa HI-Q a susținut ultimul concert pe litoral

trupa HIQDupă 18 ani de carieră muzicală, cu suișuri și coborâșuri, cu momente memorabile și scandaluri aprinse, vremea trupei Hi-Q a apus definitiv. Unul dintre cele mai îndrăgite grupuri românești de pop-dance și-a luat oficial „adio“ de la fani printr-un concert deosebit, care a avut loc joi seară, pe plaja Crema din Mamaia.

Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea au cântat timp de câteva ceasuri, în fața a peste o sută de fani, mulți dintre ei fiind trecuți de a doua tinerețe, și care au fredonat cu mare plăcere și cu entuziasm piesele celor trei artiști.

Membrii trupei au răscolit amintiri puternice în inimile fanilor cu piese din anii ’90, dar și de după 2000 și au reușit astfel să îndulcească nostalgia celor care au crescut cu muzica lor, scrie Telegrafonline.ro.

Pe siteul trupei mesajul este la fel, unul de despărțire de fani:

Un montaj video cu cele mai importante momente din istoria noastră de 18 ani, de la primele concerte în Brașov, la emisiunile de la Antena1, recordurile în muzică și televiziuni, revenirea Danei în trupa Hi-Q, până azi.

Trupa Hi-Q isi ia adio de la fani

Cu ocazia implinirii a 18 ani de cariera muzicala, Dana, Mihai si Florin pun punct proiectului Hi-Q

Cu peste 1000 de concerte la activ, 26 de videoclipuri și 8 hituri Number One, membrii uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania deschid usile unor noi inceputuri odata cu celebrarea a 18 ani de activitate.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.