Festivalul Best Pop-Rock, ajuns la cea de-a II-a editie. Castigatorului trofeului intra automat in finala Festivalului “Mamaia Copiilor”!

image description

Cea de-a doua editie a Festivalului National de muzica Best Pop-Rock vine cu o super noutate in acest an. Castigatorul trofeului va fi clasat automat in finala concursului de traditie pentru muzica romaneasca, Mamaia copiilor, aflat la cea de-a XVII-a editie.

Festivalul Best Pop-Rock organizat de Asociatia Domidance din Roman, Consiliul Judetean Neamt si Consiliul Local Neamt va avea loc, anul acesta, in perioada 10-11 iunie, la Casa de Cultura Ion Creanga din Targu Neamt.

Festivalul Naţional de Interpretare ,, BEST POP ROCK ’’ este un festival dedicat copiilor si tinerilor cu vârste cuprinse între 4 şi 35 de ani. La Festivalul deInterpretare ,, BEST POP ROCK’’ pot participa trupe rock, de asemeni pot participa copii si adolescenţi care pot interpreta individual piesele. Înscrierile la acest festival se vor face pe baza unei fişe şi a unei taxe stabilite de organizatori. Înscrierile se pot face prin e-mail, la adresa: domidanceclub@gmail.com.

Detalii despre regulament gasiti aici.

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.