Festivalul Best Pop-Rock te trimite direct în finala Festivalului Mamaia Copiilor. Vezi cum și ….înscrie-te în concurs!

Cea de-a doua ediție a Festivalului Pop-Rock de la Tg Neamț vine cu o noutate importantă anul acesta. Vor fi acordate trei trofee în ziua galei iar unul dintre trofee îl va trimite pe câștigător direct în finala Festivalului Mamaia copiilor fără să mai fie nevoie să treacă prin etapa preselecțiilor.

Festivalul este organizat de Asociația Domidance împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului și Inspectoratul Școlar, având sprijinul Consiliului Județean Neamț. Evenimentul îşi propune să descopere şi să ofere posibilitatea copiilor si tinerilor de a-si evalua valentele artistice si de asemeni  sa promoveze muzica pop, etno-pop si muzica rock de valoare. Festivalul Naţional de Interpretare ,, BEST POP ROCK ’’ este un festival dedicat copiilor si tinerilor cu vârste cuprinse între 4 şi 35 de ani. 

La Festivalul de Interpretare «BEST POP ROCK» pot participa trupe rock, de asemenea pot participa copii și adolescenți care pot interpreta individual piesele. Înscrierile la acest festival se vor face pe baza unei fișe și a unei taxe stabilite de organizatori. Înscrierile se pot face prin e-mail. Toate datele și informațiile vor fi afișate pe site-ul Asociației Culturale DoMiDance

Regulamentul îl găsiți aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.