“FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre” , 5-6 octombrie 2018 , Ploieşti

 Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk “FESTIVALUL  CASTANILOR– In memoriam Gabi Dobre, este o manifestare  cultural-artistică de amploare, care se adresează grupurilor muzicale şi interpreţilor individuali de muzică folk, cantautori din România.

Ediţia a XIX-a a Festivalului îşi propune menținerea  în actualitate a acestui gen muzical, descoperirea talentelor interpretativ-creative şi îmbogăţirea cu noi valori a repertoriului naţional de muzică folk.

Festivalul este organizat de Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, în perioada  5-6 octombrie 2018, la sediul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești, inserând în structura sa componente competitive şi spectaculare.

          Zilele de festival vor fi organizate astfel:

           – Concurs: vineri, 5 octombrie 2018,

           – Gala Laureaţilor:  sâmbătă, 6 octombrie 2018

Înscrierile la preselecţie se pot face GRATUIT, până pe data de 13septembrie 2018, trimiţând un plic A4, care să conţină toate materialele solicitate în regulament, pe adresa Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 1, cu specificația scrisă clar pe plic „DOSAR PRESELECŢIE FESTIVALUL  CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre – ediţia 2018” sau online pe adresa de e-mail proiecteculturale@casadecultura.ro,specificând în titlul                   e-mail-ului “DOSAR ÎNSCRIERE FESTIVALUL CASTANILOR 2018”.

În cadrul concursului există două comisii de jurizare. Comisia de jurizare organizată pentru preselecţia concurenţilor, în vederea selectării acestora pentru participarea la “FESTIVALUL  CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre – ediţia 2018”, din care vor face parte profesori de muzică vocal-instrumentală şi interpreți și compozitori de muzică folk, urmată de comisia de jurizare din timpul concursului, alcătuită din compozitori, muzicieni consacraţi şi oameni de specialitate, care susţin activităţile cultural-educative la nivel naţional.

Preselecția va avea loc în data de 14 septembrie 2018 la sediul Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, pe baza materialelor trimise de  concurenţi.

Concurenţilor admişi li se va comunica telefonic rezultatul preselecţiei, până la data de 20 septembrie 2018.

Primirea concurenţilor confirmaţi se va face în ziua de 5 octombrie 2018, la ora 10.00, la Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti sau la ora 13.00, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploieşti, pentru probele de sunet. Concurenţii vor prezenta în concurs cele două piese, compoziţii proprii, cu care au fost declaraţi admişi în urma preselecţiei.

 

 

 

Share This:

Leave a Reply

2 comentarii la „“FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre” , 5-6 octombrie 2018 , Ploieşti

 • 7 septembrie 2018 la 9:45
  Permalink

  Credeti ca Ionel Erimia ar avea nevoie de preselctie sa poata canta folk in cadrul festivalului? Il propun ca invitat. Adi Iliescu tel contact 0728357147

  Răspunde
  • 23 septembrie 2018 la 20:02
   Permalink

   Cel mai bine este să vă adresați organizatorilor acestui festival.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.