Festivalul Chira Chiralina, la mijlocul lunii noiembrie, la Braila

In periaoda 17-18 noiembrie, la Braila se va desfasura cea de-a X-a editie a festivalului de folk Chira Chiralina. Organizat de Consiliul Judeţean Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, festivalul are drept scop descoperirea şi promovarea a noi talente interpretative şi  de creaţie ale muzicii folk, de continuarea unei importante tradiţii a genului la Brăila.

La înscrierea pentru concurs pot participa cetăţeni români şi străini, rezidenţi sau azilanţi în România, indiferent de sex şi religie. Se pot înscrie în competiţie concurenţi cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani, împliniți până la data preselecției.

Înscrierea în concurs se face pe bază de Fișă de participare (conform anexei). Fișa va fi însoțită de fișiere pe suport CD in format mp3 sau wav sau fișiere atașate e-mail care conțin repertoriul de concurs, mai precis 3 piese demo, compoziţii proprii.

La înscriere, dosarul fiecărui candidat va mai conține:

  1. copie după cartea de identitate;
  2. un CV personal;
  3. 2 fotografii color pe suport digital, în format jpg.

Acestea vor fi trimise Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian, nr. 2 cod poștal 810153, telefon și fax +40.239.614.710 Brăila sau pe adresa de e-mail festival.folk@centruldecreatiebraila.ro  până la data 28 octombrie 2016.

Premii:

Marele premiu  – 5.000 lei
Premiul I  –   2.500 lei
Premiul II –  2.000 lei
Premiul III – 1.500 lei
Premiul pentru cea mai buna creatie – 1.000 lei
Premiul pentru virtuozitate instrumentala – 1.000 lei
Premiul de popularitate – 1.000 lei

Detalii despre regulament aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.