Festivalul Corabia de Aur incepe vineri. Andra, Lora, dar si Matilda Pascal Cojocarita, Niculina Stan, asteptate in recital!

Ref - Andra - Making of-13Cea de-a 43-a ediție a Festivalului National Corabia de Aur incepe in seara aceasta la Corabia, in Piata Independentei. Evenimentul se desfasoara in cadrul Zilelor orasului, eveniment ajuns la a V-a editie. Orasul Corabia unde are loc de peste 40 de ani unul dintre putinele festivaluri de muzica usoara si populara implineste anul acesta 418 ani de atestare documentara.

Vineri, 23 septembrie, are loc seara de concurs dedicata sectiunii de muzica populara cu 11 tineri interpreti in concurs, iar sambata, pe aceeasi scena vor evolua cei 11 concurenti de la sectiunea de muzica usoara. Duminica, va avea lco seara de gala, cand vor fi anuntati castigatorii.

Recitalurile de anul acesta sunt asigurate de Valentin Sanfie si Lora&Band. A doua zi, pe 24 septembrie, vor canta Niculina Stoican si Anna Lesko, iar in seara de gala, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu iar din muzica pop, Andra. Festivalul este organiazt pe doua sectiuni: muzica usoara si muzica populara, in cadrul Zilelor Orasului.

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.