Festivalul Florentin Delmar, la mijlocul lunii noiembrie. Preselecția: 15 septembrie!

Ateneul Popular ,,Mr.Gh.Pastia” Focsani, Consiliul Local Focsani si Primaria Focsani, cu sprijinul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România, organizeaza cea de-a 43 -a editie a Festivalului de Muzica Usoara Româneasca FLORENTIN DELMAR, ce se va desfasura în zilele de 15 si 16 noiembrie 2018.

Vor fi înscrisi în concurs (numai pe baza de act de identitate) tineri a caror varsta este cuprinsa între 16 ani (împliniti pana la data concursului) si 26 ani (neîmpliniti la data concursului) si nu sunt cîstigatori ai trofeelor editiilor precedente.

Presedintele juriului este compozitorul Horia Moculescu – Cetatean de Onoare al Municipiului Focsani. Atât din juriul preselectiei cât si din cel al concursului de interpretare, vor face parte personalitati ale vietii muzicale românesti.

Concurentii vor fi acompaniati de orchestra profesionista, motiv pentru care preselectia concursului de interpretare va avea loc în ziua de sâmbata, 15 septembrie 2018 la sediul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România din Calea Victoriei nr.141, cu incepere de la ora 11:00. Preselectia se va face cu orchestratie –negativ pe suport digital.

înscrierea în concursul de preselectie (nume, prenume, vârsta, localitate, repertoriu), se va face prin fisa de participare comunicata prin fax la 0237-223-722 sau prin e-mail pe adresa: contact@ateneupastia.ro pâna pe 14 septembrie 2018. Înscrierea se poate face si prin nota telefonica la 0237-225-584

Regulamentul festivalului, fisa de participare precum si piesele compozitorului Florentin Delmar (pozitiv-negativ) se pot descarca de pe adresa http://ateneupastia.
ro/florentindelmar/Înscrierea sau aici Regulament_2018

 

Premii

În urma jurizarii, organizatorii vor oferi urmatoarele premii:
Marele Premiu si Trofeul Festivalului FLORENTIN DELMAR, în valoare de 6.000 lei ;
-Premiul I, în valoare de 4.000 lei ;
-Premiul al II-lea, în valoare de 3.000 lei ;
-Premiul al III-lea, în valoare de 2.500 lei ;
-Premiul Special, în valoare de 5.000 lei ,
(pentru cea mai buna interpretare a unei melodii FLORENTIN DELMAR)

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.