Festivalul Iulian Andreescu, la finalul lunii octombrie. Vezi cand vor avea loc preselectiile si cine canta in recital!

Adrian DaminescuAdrian Daminescu va canta in recital la cea de-a XII-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara Iulian Andreescu care se va desfasura in perioada 27-28 octombrie, la  Teatru Cultural Teodor Costescu (B-dul Carol I; nr. 4). Solistul va sustine recital in prima zi dupa ce tinerii interpreti aflati in concurs vor evolua pe scena festivalului. Înscrierea se face pe baza fisei de inscriere (anexa la Regulament), cu toate datele completate, trimise pana la data de 20 octombrie. Fisa de inscriere poate fi descarcata de aici.

Cei care doresc sa participe in concurs trebuie sa aiba virsta cuprinsa intre 16 – 30 ani. Fiecare judeţ participant poate trimite un număr de 1 -2 concurenţi.Interpreţii de muzică uşoară vor pregăti pentru concurs 2 piese (una din repertoriul românesc şi una din repertoriul internaţional sau ambele româneşti).

Centrul Cultural organizează preselecţia în data de 27  octombrie 2016, începând cu ora 11:00 la Teatru Cultural Teodor Costescu (B-dul Carol I; nr. 4) – Sala de spectacole. Organizatorul va anunţa concurenţii rămaşi în concurs (după preselecţie) prin afişare la Teatru Cultural Teodor Costescu (Sala de spectacole), în termen de o oră de la terminarea preselecţiei.

Înscrierea se face pe baza FIŞEI DE ÎNSCRIERE (anexa la Regulament), cu toate datele completate, trimise pana la data de 20 octombrie.

Regulamentul poate fi gasiti aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.