Festivalul Trofeul Tinereții „Amara”, singurul din țară cu 50 de ediții neîntrerupte, începe săptămâna viitoare, Va fi transmis în direct pe TVR 2!

Cea de-a 50-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară Trofeul Tinereții Amara, 50 de ediții neîntrerupte la care s-au lansat mari artiști români dintre care amintim, de pildă, Mihaela Runceanu sau Angela Ciochină, se anunță una spectaculoasă, atât prin noutățile aduse în organizarea concursului,  cât și prin recitalurile numeroase și prezentare. Festivalul va fi transmis în direct de TVR 2 și va fi prezentat de Octavian Ursulescu alături de Corina Dănilă și Mihai Răzuș.

Evenimentul începe pe data de 3 august și se va încheia pe 6 august și este organizat de Consiliul Județean Ialomița, Consiliul Local Amara, Centrul de Creație Ialomița și Centrul Cultural Ionel Perlea.

Primele două seri sunt dedicate unei secțiuni de concurs nou introdusă anul acesta, 7-15 ani.  Astfel, joi, va avea loc concursul acestei secțiuni, iar vineri gala laureaților. Vineri și duminică, vor evolua concurenții categoriei mari, aceștia din urmă fiind acompaniați de orchestra condusă de Ionel Tudor.  Pentru fiecare seară de concurs organizatorii au pregătit și recitaluri.

În primele două seri vor urca pe scena de la Amara și câțiva dintre laureații edițiilor precedente cum ar fi: Daniela Răduică, Minodora Muntean, Marius Teodorescu, Lucia Dumitrescu, Romeo Zaharia, Loredana Căvășdan, Irina Popa, Nicoleta Floroni, Adriana Gavrilă sau Alexandra Canareica.

În prima zi, joi, vor mai cânta  Oana Sârbu și Adrian Sînă ft Aza. A doua zi, vineri, va fi rândul Cristinei Vasiu și a lui Pepe. Iar sâmbătă și duminică, Nico și Direcția 5, Ellie White și Horia Brenciu.

Prețul unui bilet pentru fiecare seară de festival este 15 lei cu loc și 10 lei fără loc,acestea urmând a fi puse în vânzare din data de 31 iulie. Evenimentul va avea loc la Grădina de vară Cinemascop. Orele de începere ale fiecărei seri sunt 20 pentru joi și vineri și 21 pentru sâmbătă și duminică.

Share This:

Leave a Reply

2 comentarii la „Festivalul Trofeul Tinereții „Amara”, singurul din țară cu 50 de ediții neîntrerupte, începe săptămâna viitoare, Va fi transmis în direct pe TVR 2!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!