Nicoleta Nuca va urca pe scena de la Hard Rock Café vineri 24 martie; invitat special Nosfe (Satra Benz)


Nicoleta Nuca
va sustine un concert pe 24 martie pe scena de la Hard Rock Café. Daca pana acum, artista a cantat in deschiderea Deliei si al lui Carla’s Dreams, a venit momentul pentru propriul show 100% live full band marca Nicoleta Nuca de la Hard Rock Café.

Publicul care va fi prezent la concert va putea asculta piesele care i-au facut pe oameni sa o indrageasca: “Linistea”, “Inima mea”, “Castele de nisip”, dar si cele mai recente single-uri “Cand pleci” si “Amintiri”, ambele compuse de Carla’s Dreams, precum si “Nu sunt”, piesa de debut cu peste 20 de milioane de vizualizari.

Nicoleta Nuca – Nu sunt

 


Nicoleta Nuca – Cand pleci

Nicoleta Nuca va avea si un invitat special, pe Nosfe de la Satra B.E.N.Z., unul dintre proiectele muzicale de succes din Romania. Cei doi canta pentru prima data urmatorul single al artistei care se numeste “Insula” featuring Nosfe.

Bilete pentru concertul Nicoletei Nuca de la Hard Rock Café aici

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-nicoleta-nuca-27075/

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!