INNA cântă în arabă! Cântăreața și-a lansat videoclipul noului single

La trei săptămâni de la lansarea celui de-al patrulea album din carieră, INNA își surprinde fanii cu o piesă în limba arabă, intitulată ‘Yalla’ . Astăzi a fost lansat și videoclipul.

Filmările videoclipului au avut loc în Maroc și au durat 3 zile. De regie s-a ocupat Barna Nemethi, cu care INNA a colaborat și pentru piesele “Good Time” și “In Your Eyes”. Co-regizori au fost INNA și John Perez, iar DP au fost John Perez și Bogdan Daragiu. Cu acesta din urmă, INNA a lucrat la numeroase proiecte.
Trebuie menționat că John este unul dintre cei mai importanți cinematografi la nivel internațional, el lucrând cu artiști precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga. De editare s-a ocupat Mokhtar Khaled, unul dintre cei mai cunoscuți regizori și DP români.
Piesa ‘Yalla’ a fost compusă și produsă de Sebastian Barac, Marcel Botezan, împreună cu INNA și Nadir.

“ ‘Yalla’ este una dintre cele mai energice piese de pe albumul ‘INNA’, mă bucur mult că am filmat videoclipul în Marrakesh. Abia aștept să văd reacțiile fanilor mei când vor vedea videoclipul, știu că piesa este pe placul lor”.

Nu e pentru prima dată când INNA cântă în arabă. De-a lungul vremii, a învățat cum să-și țină fanii aproape și cum să atragă alți admiratori cântând în limba arabă în timpul concertelor din Maroc sau Qatar.

În perioada aceasta, INNA își promovează albumul cu același nume în cadrul unui turneu european.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.