Voltaj susține la Cluj Napoca un concert “Din toată inima” pentru Colectiv

După succesul înregistrat la Sala Palatului din București, trupa Voltaj s-a hotărât să ducă în 3 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, cea mai spectaculoasă producție a unei formații românești – un eveniment muzical în care hiturile formației vor fi cântate într-o manieră inedită alături de o orchestră simfonică formată din 45 de muzicieni.

Toate încasările concertului “Din toată inima Simfonic” de la Cluj-Napoca vor fi donate celor aflați în suferință în urma tragediei din clubul Colectiv.

Prezent în această seară la Ediția specială a Știrilor TVR, Călin Goia a declarat:

Am devenit extrem de vocali odată cu piesa “De la capăt” din dorința de a-i face pe oameni să înțeleagă că trebuie să se implice. Am organizat în 16 octombrie, înainte de tragedie, un concert caritabil iar banii au plecat spre copii. Am vrut să repetăm evenimentul pe 3 decembrie la Cluj Napoca într-o sală polivalentă excepțională care are toate măsurile de siguranță puse la punct și toți banii din bilete se vor duce spre victimele de la clubul Colectiv prin intermediul Crucii Roșii.

Tragedia din clubul bucureștean, în care 54 de persoane și-au pierdut viața, i-a determinat pe artiști și pe producătorii de evenimente să fie mult mai atenți la măsurile de siguranță din locațiile în care cântă.

Mai optimist din fire, solistul trupei Voltaj a mărturisit:

Eu zic că lumea s-a trezit. Nu cred că vom avea probleme. Noi vom pune întrebarea: Cum stați cu măsurile de siguranță? Dar sunt convins că din cauza fricii, un club nu va mai fi deschis în anul 2016 dacă nu are măsurile de siguranță bine puse la punct. Sunt convins că cei din primării nu vor mai da la fel de ușor semnăturile fără să se ducă să viziteze locul respectiv. Din păcate a fost nevoie de o tragedie imensă ca să obținem lucrul acesta.

Biletele pentru evenimentul din Cluj Napoca le puteți găsi la casieria Salii Polivalente din Cluj, în rețeaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la Oficiile Poștei Române, în librăriile Cărturești și Humanitas, iar online pe eventim.ro și bilete.ro.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.