INNA le-a depăşit pe Kylie Minogue şi Madonna! Un nou record pentru un artist din România

INNA a făcut 1 miliard de vizualizări pe canalul ei de YouTube.

După ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonaţi (în prezent, are peste 1.6 milioane de abonaţi), a bifat două videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări (“In Your Eyes” feat. Yandel şi “Cola Song” feat. J Balvin), INNA reuşeşte să stabilească un nou record şi adună 1 miliard de vizite pe propriul canal.

INNA le oferă cadou fanilor ei pentru susţinere şi sprijin videoclipul piesei “Rendez Vous”, filmat în Costa Rica. Piesa este inclusă pe albumul “INNA”, lansat la finalul lui 2015.

InnaDe-a lungul vremii, INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA cânta cu bandul pe acoperişurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari oraşe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach în Los Angeles, dar şi Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI în toată lumea.

Aceste cifre sunt impresionante, INNA acumulând pe contul ei de YouTube mai multe vizualizări decât artişti renumiţi pe canalele proprii: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizări).

INNA are rezultate extraordinare în online. Pe lângă YouTube, are peste 12 milioane de fani pe Facebook, peste 950 000 de followers pe Instagram, 1 milion de followers pe Twitter, primele conturi verificate ale unor artişti români.

De curând, INNA a susţinut un concert în Hard Rock Café în Bucureşti  şi apoi în Mexic la Festivalul Campeche, pe aceeaşi scenă pe care au urcat nume mari ale industriei muzicale internaţionale precum: Tiesto sau Daddy Yankee.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.