Voltaj lansează un nou single “Kori Gent”

Voltaj lansează “Kori Gent”, un cântec-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relaţie de iubire. Limita dintre real şi virtual la care ne aflăm a fost speculată de cei de la Voltaj. Pentru videoclipul noului single trupa Voltaj a apelat la noile tehnologii de animaţie înscriindu-se astfel în trendul internaţional din ultimii ani.

“Cu toții avem probleme, fie că este vorba despre relații de cuplu sau de prietenie. Iar dacă nu reușim să le comunicăm, până la urmă se ajunge la despărțiri dureroase. De atâtea ori am văzut cupluri sau găști de prieteni care stau la o masă, cu telefoanele în mână și comunică, dar nu între ei; fiecare este departe, în lumea lui, fără să conștientizeze că asta înseamnă îndepărtarea de prieteni, nu apropierea, așa cum ar putea părea. Kori este un personaj care, deși virtual, a înțeles că adevărata comunicare este cea pe care o avem când ne strângem mâinile, când ne privim în ochi”, spune solistul trupei Voltaj, Călin Goia.

Single-ul “Kori Gent” este compus de membrii trupei și orchestrat de George Hora. Videoclipul este regizat de către Spike şi a fost filmat pe parcursul unei zile în mai multe locaţii din Bucureşti, printre care Piaţa Unirii, parcul IOR, Calea Victoriei. Personajul principal din videoclip, Kori Gent, este un băiat albastru animat care îşi caută iubita, pe Kori Lady, şi reprezintă o metaforă la timpul pe care-l petrecem tot mai mult în lumea virtuală, în detrimentul comunicării autentice.

Piesa a fost interpretată în avanpremieră în cadrul mega-concertului “Din toată inima Simfonic”, pe care trupa Voltaj l-a susținut în octombrie 2015 la Sala Palatului din Bucureşti.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.