INNA, “Ruleta”: record de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de vizualizări în 11 zile de la lansare

“Ruleta”, cel mai recent single al INNEI în colaborare cu Erik, are 11,5 milioane de vizualizări în doar 11 zile de la lansare.

De asemenea, este pe locul 1 in Trending pe YouTube în România (adică cel mai vizualizat videoclip), dar și printre cele mai populare piese de pe You Tube Music: locul 8 în Austria, pe 9 în Israel și Lituania, 15 Bulgaria, 19 Danemarca, 22 Germania și Elvetia, 25 Spania, 26 Turcia și Norvegia, 27 Finlanda și Irlanda, 29 Ungaria, 30 Rusia, 35 Slovacia, 36 Mexic, 37 Suedia și Polonia, 41 Cehia, 46 Italia, 47 Franța, Venezuela și Canada, 51 Peru și Ecuador, 53 Chile, 56 Olanda, 60 Portugalia, 63 Australia, 72 Grecia, 73 Argentina, 89 Brazilia, 96 Columbia.

În ceea ce privește Shazam, în România și Moldova, piesa “Ruleta” este pe locul 1, locul 6 în Serbia și 7 în Bulgaria.

INNA – Ruleta feat. Erik (Official Video)


Piesa a fost compusă de INNA, Erik, Breyan Isaac și Marius Dia și produsă de Marco & Seba și David Ciente, aceeași echipă care a lucrat și la single-ul anterior al artistei,“ Gimme, Gimme”.

“Nu m-am așteptat ca această piesă să devină atât de virală și să placă atât de mult fanilor mei. Le mulțumesc pentru susținere și sper ca împreună, să facem “Ruleta” number one în topurile radiourilor din întreaga lume”, a spus INNA.

Ascultă mai jos live “Ruleta”

INNA feat. Erik – Ruleta (Live @ Radio ZU)

INNA feat. Erik – Ruleta (Live @ Kiss FM)

Artista are peste 2.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

INNA va lansa un EP în această vară, cu piese și în română, și în spaniolă, cu piese compuse de ea precum “Ruleta” sau “Me Gusta”.

Mai multe detalii despre activitatea muzicală a Innei pe :

www.innaofficial.com

facebook.com/inna

instagram.com/innaofficial

https://www.youtube.com/user/InnaRomania

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.