Ioana Sandu: Piesa din top dovedeşte că se mai poate realiza muzica uşoară veritabilă într-o ţară în care imitaţiile sunt puse la loc de cinste…

Pentru că mulți dintre voi ați dorit să știți mai multe informații despre Ioana Sandu, propusă la Top Românesc, în luna noiembrie, cu piesa “Iubire, tu”,  colegul Mircea Nicolau a luat legătura cu ea pentru un scurt interviu.

Piesa “Iubire,tu”, compusă de Francisc Reiter, pe versurile Rodicăi Elena Lupu şi interpretată de Ioana Sandu are un deosebit succes în clasamentul Top Românesc. Titus Andrei a dedicat următoarele gânduri pe coperta albumului “Nu ştii cât mă iubeşti”, apărut în primăvara lui 2011: “Ioana Sandu şi Francisc Reiter păstrează tradiţia, melodia cantabilă, modul simplu şi direct de comunicare, prin căldură glasului, prin feeling şi teme obişnuite”. Pe Ioana Sandu am întâlnit-o la concertele dedicate Mihaelei Runceanu, la Casa de Cultura a Studenţilor din Bucureşti. Pe lângă vocea sa deosebită, am rămas impresionat de promptitudinea cu care a răspuns invitaţiilor de a participa la aceste concerte. Uitându-mă pe siteul sau oficial, am rămas plăcut impresionat ca Ioana Sandu are un repertoriu de invidiat – coveruri în mai mult de şapte limbi, de la franceză la rusă, greacă sau turcă, precum şi un număr mare de piese originale realizate de muzicianul Francisc Reiter, incluse deocamdată pe trei albume publicate pe piaţă .

N-a avut parte nici de Mihaela Runceanu, nici de Ioan Luchian Mihalea, deși și-ar fi dorit să învețe de la ei…

 Mircea Nicolau: Dragă Ioana Sandu, în primul rând vreau să-ţi mulţumesc pentru acest interviu. Povesteşte-ne pe scurt cum ai devenit solistă, cum a început totul?

 Ioana Sandu: Mă onorează acest interviu luat de un profesionist, mă bucură sincer că vin din urmă publicişti care stăpânesc arta scrisului şi, pe lângă talent, respectă regulile ziaristicii. În general, am o stare de bine în preajma persoanelor de calitate, indiferent de calificarea lor. Cânt de când mă ştiu, de pe la patru ani. Ascultam discurile Irinei Loghin şi plângeam adesea, interpretând folclor. Sora mea făcea canto şi, evident, eu eram nelipsită de pe lânga ea. Domnul Bugoi de la Casa Pionierilor, cum se chema pe atunci, m-a pus într-o zi să cânt “Milisse mou”, piesa asta o repeta sora mea în română, nu aveam voie să cântăm în greacă. A rămas surprins de vocea mea şi, în ciuda faptului că eram mai mică decât sora mea, m-a ales să fiu solistă în trupa de acolo. Nu voi uita vreodată cum, la un spectacol de profesionişti, am cântat o piesă a Angelei Similea,  “Dacă n-ai fi existat…”  şi, celebrul Nicu Alifantis, a venit şi m-a pupat emoţionat pe frunte. Cred, aveam 11 ani și visam la reflectoare, la interpretare scenică, repetam în oglinda până curgea transpiraţia pe mine, făceam exerciţii de respirație, în mod sistematic, încercam să ating sunete şi intonaţii speciale. O iubeam pe Dalida, aveam o piesă preferată  pe care o cântam plângând –“Ils ont change ma chanson…”. Nu ştiu cât înţelegeam din versuri, mai ales din subtext, încă nu stăpâneam bine franceză, dar aveam o infiorare aparte interpretând aşa ceva. Deja e cam lung ce îţi povestesc, hai că mă grăbesc cu descrierea drumului către marea scenă. Am făcut Liceul Pedagogic, acolo la Ploieşti am devenit solista de muzica uşoară, dar şi de cor, grup cameral sau grup folk. Doamna mea de muzică, Beatrice Petre, care m-a iubit din prima clipă de când m-a auzit cântând, m-a învaţat să impostez în diferite maniere… M-a dus la concursuri de unde cam plecam cu primul loc. Nu aveam negative pe atunci, cântam cu un pianist care atunci când atingea clapele reducea lumea la tacere… Cu “Salcia” lui Horia Moculescu am luat premii, dânsul mi-a dăruit şi o piesă superbă -“Scrisoare”, aflată pe primul meu album “Despărţirile”, Electrecord 2010. Am făcut doi ani canto clasic, apoi am lucrat canto muzică uşoară cu Cornel Irimia. Aşteptăm să ajung în Bucureşti la Mihaela Runceanu, visam la acest lucru. Din păcate nu am avut noroc, nu am mai prins-o în viaţă când în sfârşit m-am mutat în Capitală. Am cântat ultima perioadă de dinaintea morţii lui Ioan Luchian Mihalea în Song…Iarăşi, ghinion… Am trecut de preselecţia la Festivalul Mamaia, dar am renunţat să mă duc la concurs…Am ales să cânt în restaurant şi am mers mai departe…

“A fi dascăl e o mare artă. Profesorul joacă un rol tare greu…”

 Mircea Nicolau: Cum îmbini activitatea didactică (Ioana Sandu este profesoară de română n.n.) cu cea muzicală?

Ioana Sandu: Am să îţi răspund mult mai scurt aici. Părinţii mei şi-au dorit să fiu premiantă, aşa că am îndeplinit dorinţa lor. Am devenit profesor şi cred ca a fi dascăl este o mare artă! Profesorul joacă un rol tare greu…Fiecare oră de curs este un spectacol, elevii sunt critici severi adesea. Îmi respect elevii şi cred că şi ei pe mine. Ştiu că se mândresc cu mine, le sunt recunoscatoare pentru admiraţia dezinteresată, m-au  încurajat în momente mai puţin reuşite. Trec pe lângă mine şi mă felicită sau îmi frazează texte din muzica lor, aşteptând părerea mea prietenească. A propos, Francisc Reiter mi-a făcut şi 2 piese hip-hop pe primul album, prind mult la generaţia foarte tânăra. Nu am renunţat la profesorat pentru ca am sanşa să întineresc în fiecare an, transferul de energie pozitivă de la elevi este extraordinar!

“Sunt creația lui Francisc Reiter; m-a finisat ca personalitate artistică…”

Mircea Nicolau: Cum a început colaborarea cu compozitorul Francisc Reiter?

Ioana Sandu: Francisc Reiter a însemnat şansa vietii mele de artist. Violonist, magician în muzica clasică, trăieşte prin sunete şi armonie. Un prieten, Dumitru Stănculescu, i-a dat să mă asculte cum cânt. Pe atunci nu aveam piese originale, cântam “Je t’aime”, în maniera mea proprie dealtfel. Mi-a dat trei piese să văd dacă îmi plac, pe dată le-am învăţat şi le-am înregistrat. Eu sunt creaţia lui în mare parte, Francisc Reiter m-a finisat ca personalitate artistică, de la frazare până la gestica şi mentalitate.

Mircea Nicolau: Ai scos până în prezent 3 albume cu piese originale. Ce poţi să ne spui despre acestea?

Ioana Sandu: Primul album este numit fatidic “Despărţirile”. Am dorit să fie produs de Electrecord, atâta am admirat sigla lor pe discurile de vinil…Visul meu din copilărie s-a împlinit! Muzica este semnată Francisc Reiter, Horia Moculescu şi Walter Afanasieff. Versurile sunt realizate de Mariana Dumitru, Roxana Popescu, Rektor Sakd şi de către mine. Al doilea album are drept titlu o interogaţie retorică, “Nu ştii cât mă iubesti…”, Eurostar 2011, muzica Francisc Reiter, versurile mele şi, la o singură piesa, Rodica Elena Lupu. Al treilea album poartă numele volumului de versuri al doamnei Rodica Elena Lupu -“Cât mai e vreme…”, Eurostar 2011, producător Paul Stângă, este conceput tot de Francisc Reiter, de la alegerea textelor şi aranjarea lor pentru muzică, până la inserarea a două piese etno foarte reuşite, cât şi a trei melodii cântate cu suavitate de micuţa Ana-Maria Stoican. Avem în schimb încă două albume deja finalizate, aşteptăm să mai treacă ceva vreme pentru publicarea lor.

Mircea Nicolau: Spune-mi, te rog, cum s-a născut piesa “Iubire, tu”, care are un mare succes în clasamentul Top Românesc?

 Ioana Sandu: Piesa “Iubire, tu” este concepută de Francisc Reiter pe textul Rodicăi Elena Lupu. Este o melodie plină de gingăşie şi optimism, dovedeşte că se mai poate realiza muzica uşoară veritabilă într-o ţară în care imitaţiile sunt puse la loc de cinste. Maria Tănase a declarat ca şcoala ei a fost cântatul în restaurante şi baruri. Când oamenii lăsau cuţitul şi furculiţa din mână şi o ascultau, atunci şi-a dat seama ca nu canta degeaba. Eşti de acord? Sunt convinsă pe propria piele că aşa este! Iubesc să cânt în restaurant, la petreceri, la nunţi. Mă relaxează atunci când simt cum ascultatorul mă place, cânta cu mine, se simte bine, îl privesc în ochi şi este fericit! Când sunt orbită de refectoare pe scena mare nu am aceeaşi senzaţie. Ador apropierea sinceră între oameni. La o nuntă undeva între munti, acolo unde oamenii nu au falsităţi atât de mari, un domn a venit şi m-a rugat să îi permit să se aşeze puţin lângă mine la masa să vadă dacă sunt…vie ! Mi s-au umplut ochii de lacrimi şi i-am facut loc sfioasă, spunându-i “săru’mana”…Câte aş avea să îti povestesc de la astfel de evenimente, fără snobism şi grandomanie…

Mircea Nicolau: În final, aş dori să te intreb ce planuri de viitor ai?

Ioana Sandu: Ce să îţi spun… Ca să parafrazez ultimul meu album,”Cât mai e vreme…”, sper din tot sufletul să mă asculte cât mai multă lume şi să mă iubească. Mă voi strădui să nu dezamăgesc vreodată, să dovedesc o prestaţie de calitate, prin păstrarea unui stil curat şi plin de personalitate. Şi pentru că se apropie Sărbătorile le dăruiesc piesa de curând realizată de către Francisc Reiter, pe versurile mele, “Să nu fii singur de Crăciun!”, melodie deja apreciată de mulţi ascultători ai mei, care se anunţă a fi un mare şlagăr!

Mircea Nicolau: Îţi multumim, dragă Ioana Sandu, pentru acest interviu. Echipa Top Romanesc, îţi urează mult succes în continuare. Aşa cum a zis Titus Andrei, Ioana Sandu aduce aminte de traditie si de harul pe care il ai sau nu-l ai …

Interviu realizat de Mircea Nicolau, 4 decedmbrie 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This:

Leave a Reply

29 de comentarii la „Ioana Sandu: Piesa din top dovedeşte că se mai poate realiza muzica uşoară veritabilă într-o ţară în care imitaţiile sunt puse la loc de cinste…

 • 4 decembrie 2011 la 22:56
  Permalink

  Ma bucura ca o valoare am putut prin umilul meu aport, respectiv prezentarea catre un compozitor adevarat,bun prieten al meu, a putut fi pusa in justa ei valoare.

  Răspunde
 • 5 decembrie 2011 la 3:02
  Permalink

  Ioana Sandu este exceptia care intareste regula! O regula in care publicul (mai ales cel “nou”)a intrat fara a fi intrebat, oferindu-i-se cu “lopata” numai non valoare. Ioana Sandu emana putere prin simpla ei aparitie fara a mai vorbi de puterea exprimarii in cantec, fiind totodata si de o sensibilitate coplesitoare. Ioana Sandu castiga prin puternica exprimare a versului finalizat cu suavitatea frazei integrale, cu perfectiunea dobandita, coroborata totodata cu naivitatea sincera exprimata. Ioana Sandu este si motivul pentru care un muzician de mare clasa cum este Francisc Reiter inca se mai afla “in carti”, acest fapt nefiind doar f imbucurator, ci poate chiar vital pt muzica Romaneasca deoarece nu a ales sa faca pasul catre vandabil in orice conditii… Ar fi multe de adaugat despre acest “cuplu magic” dar…mai multe ne pot spune chiar ei prin ascultare materialelor acestora. Numai bine!!!

  Răspunde
 • 5 decembrie 2011 la 11:29
  Permalink

  hmmmmmm!!! I O A N A S A N D U .!!!! 🙂 Inmbina ,si nu oricum si foarte ARMONIOS, ” UTILUL cu PLACUTUL.” Adica ESTE, se AFLA si cu sigurantza EXISTA.!! 🙂 adica EA.!! IOANA SANDU.
  —–CARACTER peste poate, plecand de la ce_i de la 1 pna ala 7,care stiti se obtin foarte anevoios, sau se iau f greu.!! Dar IOANA ia ASIMILAT cu SIMTZ de RASPUNDERE.!!!si in //-lel ( paralel ) cu asta si un foarte mare BUN_SIMTZ.!! Cu,, care IOANA se MANDRESTE si este EA.!!
  —T A L E N T .!! si nu oricum ci NATIV.!! lucrat in PARAMETRII maximi doritzi de EA.!!
  — OM si la propriu si la figurat, FEMININA peste poate dar peste TOATE CELE este un ARTIST complet si nu se DEZICE din tot ceea_ce FACE ptr. publicul ei larg ce GUSTA cu placere din ceea_ce IOANA canta.!!
  —-M O D E S T I E la maxim.!! sa nu bag la un pct slab al IOANEI dar este foarte MODESTA, nu_i sta rau dar numai ca este EA.!! si ar trebuii vorba unora catre “MINE” ( Gigi Luca.!! tzine nasul mai pe sus, si numai fi la fel ca totzi.)asa si IONICA noastra sa fie peste toti CEI ce practica in breasla.!! Ptr ca este EA si are LOCUL ei foarte BINE DETERMINAT.!! Asta o spune si PUBLICUL.!!
  —REPEROARUL ,IOANEI SANDU este DIVERSIFICAT si cat CUPRINDE si ptr fiecare ASCULTATOR de GEN in parte,INCLUSIV si in Patratica mea “FOLCLOR”.!! Felicitari IOANA SANDU.!!
  —EA este IOANA SANDU in general si va RAMANE cu SIGURANTZA ea.!! 🙂
  — La capitolul STIL,INTERPRETARE si PROFESIONALISM gratzie D_lui FRANTZY. care nu se DEZICE , din si ptr. tot ceea_ce, i-ar trebuii unui INTERPRET.!! ca sa fie un ARTIST COMPLET.!!! D_nul FRANTZY stiiieeee.!!!
  —Avand in vedere si luand in CONSIDERATIE ca ATINSEI in linii mari tot CE si CINE este IOANA SANDU, EU ca,Un OLTEAN de meserie si CANTATOR de PROFESIE Doresc IOANEI SANDU.!! SUCCES si SANATATE la MAXIM.!! si IMPLINIRI din toate punctele de vedere, pe masura.!!!
  —-Semneaza ,sustine si nu se DEZICE din nimic EXPRIMAT la adresa si ptr IOANA SANDU.!!!
  —–G H E O R G H E ___L U C A—–

  Răspunde
 • 5 decembrie 2011 la 18:28
  Permalink

  asa am cunoscut-o, am ascultat ADAGIO in interpretarea Ioanei,macar ca auzisem alte variante,am simtit acea sensibilitate de artist complet si m-a cucerit, este unica in caldura glasului si intotdeauna i-am spus ca este mare,apoi cand am cunoscut-o mai bine am descoperit un Om adevarat,zice Ioana ca este opera d-lui Francisc Reiter, da….este adevarat,marele artist Frantzi a gasit un diamant si l-a slefuit, felicitari Ioana,..felicitari Francinsc Reiter,

  Cu mult drag si respect

  Maria Chislean

  Răspunde
 • 6 decembrie 2011 la 8:47
  Permalink

  Echipa Radio ProDiaspora, o felicita si sustine pe Ioana Sandu.
  Felicitari, Ioana!

  Răspunde
 • 6 decembrie 2011 la 9:53
  Permalink

  Pe Ioana Sandu, Ionica, cum ii spuneam noi, am cunoscut-o in urma cu 26 de ani!
  Prima data am auzit-o cantand la recoltat cartofi, la ferma Ghighiu.Era prin clasa a 9 a si mergeam impreuna la munca patriotica.
  Inca de pe atunci mi-am dat seama ca va avea un viitor frumos!
  Am ascultat-o cu multa placere la serbarile scolare si inregistrarile primite pe internet si la pachet!

  Ma bucur ca a intalnit artisti adevarati, care au stimulat-o si au format-o frumos!
  felicitari ei si colaboratorilor ei!
  Felicitari tuturor pentru originalitate si executie!

  Aici, departe de tara, mai multi romani o ascultam cu placere si emotie, dandu-ne sperante ca Romania nu va fi umbrita de manelisti!

  Felicitari Ionica!
  Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

  Semnez doar cu consoane, tu stii cine sunt!

  drg

  Răspunde
 • 6 decembrie 2011 la 10:25
  Permalink

  Bravo Ionica!
  (Ionica – asa ii spuneam noi, colegele… si nu eram putine… cam 40 la numar). Din ultima banca, ne incanta cu vocea ei de fiecare data. Ma bucur ca ti-ai realizat visul! A fost un drum greu, dar cred ca a meritat efortul…
  Felicitari draga mea!

  Răspunde
 • 6 decembrie 2011 la 16:21
  Permalink

  Felicitari Ioana.Am votat din toata inima piesa ta si ma bucur ca e pe primul loc.Imi place enorm cum canti.Mult succes in continuare.Pupici

  Răspunde
 • 6 decembrie 2011 la 17:56
  Permalink

  Felicitari, Ionica!
  Eram favorizata,te ascultam cel mai des (doar stateai in spatele meu,nu?)
  Eram adoloscente, traiam primele iubiri, iar “Zbor de cocori” ne rascolea sufletul.
  Ma bucur ca ti-ai realizat visul, iar eu sunt mandra ca am fost colege.

  Răspunde
 • 7 decembrie 2011 la 0:02
  Permalink

  Iti aduci aminte cand iti spuneam ca o sa ajungi o stea?Iata ca se adevereste.Sper ca ma angajezi pe post de trifoi cu patru foi.:)))

  Răspunde
 • 7 decembrie 2011 la 9:41
  Permalink

  Ma bucur sa vad si sa aud ceva atat de frumos!

  Voce calda de ti se face dor de vremuri din trecut,
  Originalitate in compozitie si aranjament muzical,
  Aspect placut si tinuta de festival,
  Speranta ca Romania are un viitor, nu numai un trecut!

  Felicitari tie Ionica si colaboratorilor tai, fericire cat va doriti!

  Bravoooo! Ai reusit!

  Ne mandrim ca te-am cunoscut!

  Cu drag,

  E.C.

  Răspunde
 • Pingback: Ioana Sandu dovedeşte că se mai poate realiza muzica uşoară veritabilă – Piesa de top: “Iubire, tu” | Stiri Exclusive

 • 7 decembrie 2011 la 15:55
  Permalink

  Buna ziua,

  Am preluat și eu cu mare bucurie aceasta informație și am publicat-o în cadrul Revistei On-Line “Totpal’s Daily News”.

  Pe doamna Ioana Sandu o cunosc de ceva timp, apreciez foarte mult munca ei și iubesc toate melodiile interpretate, de dansa, cu atâta sensibilitate. Am votat-o cu multa placere în topul realizat pe acest site și am invitat toți cititorii revistei mele sa facă același lucru prin intermediul unui articol postat pe http://www.totpal.ro. Vezi AICI: http://www.totpal.ro/ioana-sandu-dovedeste-ca-se-mai-poate-realiza-muzica-usoara-veritabila-piesa-de-top-%E2%80%9Ciubire-tu%E2%80%9D/

  Răspunde
 • 7 decembrie 2011 la 19:54
  Permalink

  Multumesc lui Mircea Nicolau si intregii Echipe a Topului Romanesc pentru promovarea dezinteresata a cantecului romanesc !
  Difuzarea mea in Topul Romanesc este meritul lui TITUS ANDREI ,profesionist care cunoaste si apreciaza muzica de calitate .Astfel de oameni reusesc sa asigure supravietuirea muzicii usoare romanesti veritabile dorita atat in tara,cat si in strainatate,dovada numarul mare de voturi exprimate.

  Ioana Sandu

  Răspunde
 • 7 decembrie 2011 la 21:32
  Permalink

  O voce uimitoare,calda si patrunzatoare,o admir de mult si o apreciez pentru claritate,intensitate si caldura.
  Mult succes si felicitari tie si lui Francisc Reiter pentru descoperire!

  Răspunde
 • 7 decembrie 2011 la 21:39
  Permalink

  Un talent real,o voce calda,cu timbru ce-ti ramane in auz,o adiere de vant ce unduie un voal in prag de primavara,aceasta este Ioana Sandu.
  Felicitari ei si lui Francisc Reiter!

  Răspunde
 • 8 decembrie 2011 la 0:16
  Permalink

  Am avut o colaborare deosebita cu Ioana Sandu si Francisc Reiter carora le doresc sanatate si numai bucurii! Asa cum spune si Ioana, toate cele 14 melodii de pe CD/ul CAT MAI E VREME au versuri semnate de mine. Poezia IUBIRE, TU, acum si melodie pe acest CD, apare in volumul INTRE ANOTIMPURI si este dedicata fiicei mele Monia. Cu siguranta Ioana Sandu va avea succes interpretand aceste melodii, pentru ca are o prestatie de calitate, iar compozitorul Francisc Reiter un talent deosebit. Ioana si Francis, sufletul sa va fie plin de bucurie, sa masurati timpul in clipe petrecute cu cei dragi si sa luati din fiecare zi o amintire!
  Toate cele bune!
  Rodica Elena Lupu

  Răspunde
 • 8 decembrie 2011 la 0:20
  Permalink

  felicitari! dar ati uitat sa laudati si textiera care a realizat aceste superbe versuri ale piesei, scriitoarea Rodica Elena Lupu. felicitari doamna rodica! frumoase versuri!

  Răspunde
 • 8 decembrie 2011 la 8:35
  Permalink

  Sincera sa fiu nu o cunosteam pe interpreta Ioana Sandu pana acum cand am ascultat-o pe youtube si ma bucur ca am facut cunostinta cu vocea dansei, dar pe Elena Rodica Lupu o cunosc de cativa ani buni ca scriitor, poet si ma bucur ca dansa este textiera versurilor melodiei care este in top. Le doresc mult succes!

  Răspunde
 • 8 decembrie 2011 la 16:50
  Permalink

  Felicitari!!!

  O cantareata de succes ca Ioana Sandu are in spate un INGER care ii sopteste un text de calitate:Rodica Lupu.
  Cunosc personal sufletului ingeresc exprimat prin simple cuvinte de Rodica si acolo unde lacrimile nu te leaga de
  pamantul stramosesc, aripile versurilor ei te inalta spre cer.

  Răspunde
 • 8 decembrie 2011 la 18:33
  Permalink

  Ioana Sandu….o Artista care nu are cum sa nu te cucereasca!!!
  Muzica ei ajunge la toate sufletele, deoarece nu se poate incadra intr-un singur stil!
  Mult succes ii doresc Ioanei,
  ..cu toata admiratia si respectul!

  Răspunde
 • 8 decembrie 2011 la 19:12
  Permalink

  Prezenta intr-o melodie a 3 autori de inalt nivel, denota faptul ca, numai un glas cald, strunit de un compozitor talentat si pus in valoare de un textier- poet, pot da nastere la giuvaeruri. E un elogiu indirect , dar magulitor adus publicului iubitor de muzica buna si cu texte cu valente poematice.Felicitari! Elisabeta IOSIF

  Răspunde
 • 9 decembrie 2011 la 21:37
  Permalink

  Bravo, Rodica !

  Nu uitati : la inceput a fost cuvantul…

  Cantecele adevarate s-au pastrat si datorita textelor…

  ” Iubire , bibelou de portelan…”

  si multe altele !

  Felicitari , Rodica si la cat mai multe versuri… pe muzica sau nu…

  Răspunde
 • 9 decembrie 2011 la 22:02
  Permalink

  Pentru frumoasa Doamna IOANA SANDU cu vocea ei fantastique si cercul de oameni talentatzi si deosebitzi care o înconjoara !Toata admiratia mea sincera !…

  Răspunde
 • 10 decembrie 2011 la 23:15
  Permalink

  Da! frumos, sensibil, romantic. O ascult, si as dori sa o reascult! De ce? pentru ca are candoarea unui cantec de iubire, despre iubire! O voce cu nuante calde, un melos pe masura textului. Totul suna armonios. Cuvintele pentru care s-au tesut notele, vocea care le-a dat viata! Va felicit! Felicit txtiera, pentru modul cum a impletit sentimentul iubirii in gandire, felicit compozitorul care a gasit linia melodica dand culoare versurilor, felicit vocea care a contopit cele trei talente, pentru ca noi sa ne bucuram… Multumesc tuturor! Felicitari!

  Răspunde
 • 17 decembrie 2011 la 13:55
  Permalink

  Un TOP reusit, cu melodii care isi au fiecare fanii. Il felicit in primul rand pe acest OM DEOSEBIT, pe Titus Andrei, pentru ca el este cel care cunoaste mai bine decat oricine adevarata muzica usoara, adevaratele slagare pe care ni le prezinta in emisiunile sale, emisiuni pe care le ascult de fiecare data cu emotie, pentru ca toate aceste cantece arata legatura stransa dintre cel care creaza versurile si cel care creaza muzica, astfel ca interpretul cu harul dat de Dumnezeu sa le poata canta.
  Sa ne traiesti, Titus Andrei, ca ne trebuiesti!

  Răspunde
 • Pingback: Alexandru Jula a înregistrat un duet cu Ioana Sandu: “M-ai înșelat” | Top Romanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.