IVANA, fosta concurentă de la Vocea României, își lansează primul single

IVANA, interpreta de doar 18 ani cunoscută publicului din România în urma participării la “Vocea României” în echipa lui Tudor Chirilă, și-a lansat astăzi primul single din carieră, intitulat “Tomorrow”.

Piesa a fost compusă de Ivana împreună cu Elena Vasile, Eduard Santha și a fost produsă de Barac Sebastian, Marcel Botezan (“responsabili” pentru hiturile INNEI și Antoniei), Sergiu Musteata și David Ciente (unul dintre compozitorii și producătorii single-ului “Dale Papi” al lui Lariss).

La “Vocea României”, Ivana Farc a impresionat publicul și juriul prin vocea aparte, cameleonică, prezența scenică energică, rezultat al sesiunilor de dans alături de fratele ei, coregraful și dansatorul Mădălin Farc. Începând cu anul acesta, IVANA s-a mutat în București la Colegiul National “George Enescu”, unde își continuă studiile.

Pe când avea doar 5 ani, profesorul de canto al fratelui ei a auzit-o cântând și i-a sfatuit părinții să o aducă la cursuri deoarece are foarte mare potențial în muzică.
Însă muzica nu este singura ei pasiune, ci este foarte implicată și în dans.
A câștigat numeroase premii internaționale la concursurile de dans și a participat la Eurovision Junior în Kiev și la “Românii au Talent” ca parte a unei trupe. Își doreste să devină actriță pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul deoarece îi îmbină toate pasiunile: actoria, muzica și dansul.

“Sunt încântată, entuziasmată, mă bucur că am lansat primul meu single “Tomorrow” și că am fost implicată atât în scrierea piesei, dar și la ședințele de producție ale videoclipului. Este o experiență nouă pentru mine! Este foarte tare ce mi se întâmplă”, a declarat IVANA.

Videoclipul piesei “Tomorrow” a fost filmat în București, dar și la mare, regizor și DOP este Michael Mircea (INNA – “Diggy Down”), iar invitat special este tânărul actor Rareș Andrici.

IVANA este artist Global Records, casa de discuri a INNEI, iar primul ei single îl lansează în colaborare cu Roton.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.