JukeBox a lansat imnul petrecăreților: “Să vină vinerea”

Juke Box a lansat un single nou. Melodia este adresată celor care abia așteaptă weekendul pentru a scăpa de munca de la serviciu din timpul săptămânii.  A celor care preferă viața liberă, neîncorsetată de griji și probleme. Extrem de energică melodia are în prim-plan dustracția. De altfel solistul trupei, Alex Vasilache, declara recent că a preferat o piesă de acest tip, simțind că melodiile lansate în ultima vreme în muzica românească sunt multe prea triste.

Piesa “Să vină vinerea” este produsă în studiourile Magic Juice, compusă de Marius Rozsdas și Andi Bănică. În regia lui Sano Jarski, editat de Tudor Grămescu și produs de Pinhole Media, videoclipul o are în rolul principal feminin pe frumoasa Bella Santiago.

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop-rock, cu peste 16 ani de activitate şi peste 1500 concerte. Discografia Jukebox include până în prezent trei albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” şi “Picuri de rai”).

Trupa este foarte cunoscută şi pentru prezenţa în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, timp de 10 ani, şi pentru participarea la numeroase festivaluri şi concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016). Iar povestea nu se opreşte aici: “tonomatul” fabricat în România îşi îmbogăţeşte constant şi consecvent repertoriul şi prestaţia, astfel încât fiecare show este o experienţă memorabilă.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.