Lora – “Rugă” – piesă manifest de 1 Decembrie

Joi, 1 decembrie 2016, Lora a surprins și a emoționat o țară întreagă cu lansarea piesei “Rugă”. Videoclipul, filmat și regizat de Florin Botea, amplifică mesajul cântecului prin simplitatea și emoția mișcărilor.

Lora: “Trăiesc o emoție de nedescris pentru faptul că această piesă cu un mesaj atât de puternic a ajuns la mine. Îmi doresc să atingă inimile tuturor celor care o ascultă așa cum mi-a atins mie inima atunci când am cântat-o. Cu iubire …”

Piesa, produsă și compusă în studiourile KAZIBO Music,  exprimă dorința de întoarcere la origini, la valorile elementare ale omului, indeamnă la tolerantă și face apel la umanitatea colectivă a poporului român. Lora, una dintre cele mai bune și expresive voci live din România, devine astfel mesagerul acestui îndemn.

Alex Pelin, KAZIBO Music:

Priviți această melodie ca o reflexie a lumii în care trăim. O lume în care ne este atât de comod să fim răi, răutăcioși față de cei din jur, față de cei diferiți! O lume care s-a născut liberă dar se îngrădește singură. Învățăm de când suntem mici că lucrurile cele mai bune și frumoase sunt simple! Haideți să fim simpli! Haideți să fim buni! Haideți să fim frumoși!”

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.