Mike Godoroja & Blue Spirit au lansat piesa „Ana Frumoasa Fata”

Mike Godoroja a lansat piesa „Ana frumoasa fată” împreună cu video art-rock. Melodia este  o poveste de dragoste are se naște între tânărul Andrei și Ana, o fată venita de Sus, care a fost însuflețită de dragostea tânărului.

„Nu greșesc dacă spun că <Ana Frumoasa Fata> este o alegorie inversată a poemului național Luceafarul, o piesă care a fost înregistrată într-un studio 100% analog, cu mixer, magnetofon și aparate pe lămpi ! S-a înregistrat cu instrumente reale, cum ar fi orga Hammond originală, amplificatoare Marshall, Fender și Fuchs pe lămpi și transformatoare mari, pian Fender Rhodes original, precum și Clavinet D6, așa cum l-am auzit noi la Stevie Wonder. Nu s-au utilizat emulații din computer, ci s-a folosit banda de magnetofon pe 24 de piste precum si procesare audio cu aparate vintage pe lampi, foarte costisitoare”, declara artistul

Videoclipul piesei care face parte din albumul „VIAȚA (Trilogie) Iubire. Armonie. Zbor” produs de BLUE LABEL RECORDS 2024, a fost realizat de Eugen Oprina care a folosit tehnologie „AI”.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!