Red Parlament și Alexandra Ungureanu au lansat singleul „Cosmos”

Red Parlament și Alexandra Ungureanu au lansat piesa „Cosmos”, o călătorie sonoră ce îmbină elemente muzicale cu profunzimea și pasiunea interpretării celor doi. Piesa vorbește despre sentimentele a două persoane care au încheiat o relație de dragoste, pe care le simțim în momentele unei despărțiri, comparate cu elemente prezente în cosmos.

 Muzica și versurile au fost realizate de Doru Isăroiu, Gabriel Maga și Emanuela Oancea, producția și mix-ul tot de Gabriel Maga și masterul de Adi Colceru, iar pentru clip au lucrat cu Constantin Shinijikun.

Trupa Parlament se lansa în anul 1998 cu unul dintre hiturile pop-rock cele mai difuzate la radiourile din România de până atunci: „Vine Vara!”

Între timp, trupa și-a schimbat numele în RED PARLAMENT, lansând mai multe single-uri proprii, printre care putem aminti “Amprente din iubirea mea”, “2 Străini”, „Îndrăgostit de prietenă ta”, „Iubiți că-n prima zi”, „10 păcate” sau „Romantic Story”.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Piese precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”, lansate alături de trupa Sistem, au făcut ca timbrul Alexandrei să ajungă la sufletul ascultătorilor, iar colaborarea muzicală cu Crush a clasat-o pe Alexandra în fruntea topurilor muzicale cu hituri precum „Plâng nopțile”, „Aprinde dragostea”, „Hello”, „Cu tine în rai”, „Iubire de-o vara”, „I Need U More”.

În 2014, Alexandra Ungureanu lansează primul single solo, „Împotriva lor”, urmat de piese de succes precum „Nopți și zile”, „Cel mai frumos cadou” sau „Bate, bate”, un nou început în cariera Alexandrei. Piesa lansată alături de Marius Moga vorbește despre un proces de transformare personală a artistei, care a dus-o mai aproape de ea însăși și de rădăcinile ei. „Vântule”, „Mămucă” (alături de Skizzo Skillz) au fost următoarele povești muzicale ale artistei, continuând cu numeroase piese cu mesaj, cum ne-a obișnuit aceasta.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!