Nicole Cherry lansează singleul „Soy Como Soy”, alaturi de Joey Montana

Nicole Cherry este mai pregatita ca oricand sa cucereasca piata muzicala de peste hotare. Asa se face ca, dupa colaborarea cu Mohombi, acum, „ciresica” lanseaza videoclipul piesei „Soy Como Soy”, alaturi de Joey Montana, artistul cu un palmares de miliarde de vizualizari, pentru piesele lansate.

Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan, in Bucuresti, unde faimosul cantaret de origine peruana a venit, pentru a-i fi alaturi, la filmari, mai tinerei lui colege de breasla. Piesa, produsa de The Euroz si scrisa de Nicole Cherry, Mohombi, Ninos Hanna si The Euroz, este una in limba spaniola, perfect redata, pentru sezonul cald.
„Colaborarea cu Nicole Cherry a reprezentat o experienta noua si speciala pentru mine. Cu ocazia filmarilor, am venit si prima data in Romania, tara pe care am descoperit-o ca fiind una foarte frumoasa, cu multe talente muzicale, iar aceasta piesa imi poate oferi sansa de a interactiona mai mult cu fanii mei din aceasta tara. Cu Nicole a fost foarte usor de filmat, datorita talentului si energiei debordante. Am descoperit o tanara artista modesta cu un viitor promitator. Sunt sigur ca ‘Soy Como Soy’ va fi un mare succes, atat in Romania cat si toata America Latina.”, spune Joey Montana.
Se pare ca visul de a castiga un Grammy este aproape de a se indeplini. La cei 18 ani, Nicole Cherry are o cariera de invidiat – 13 single-uri, cu zeci de milioane de vizualizari, trofee la cele mai importante evenimente muzicale de la noi si milioane de fani, din 2014 pana in prezent. Totodata, artista a devenit si un adevarat „trendsetter” in randul tinerilor din ziua de azi.
Ma bucur enorm de aceasta colaborare, mai ales datorita faptului ca iubesc limba spaniola, si ca am avut ocazia sa-l intalnesc personal pe Joey Montana. Este un artist foarte talentat si un om modest, avand in vedere succesul pe care-l are in America Latina. ‘Soy Como Soy’  este o piesa vesela, compusa de mine si echipa mea, LaClique Music, a carei mesaj este acela ca, orice s-ar intampla, trebuie sa ramanem asa cum suntem noi.„,  a declarat Nicole Cherry.
Cu aceasta ocazie, „ciresica” si-a lansat si propriul canal de VEVO https://www.youtube.com/channel/UCAo5LFz3w_0NWVufWcp4aRA 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.