O nouă “Singură noapte” pentru Adrian Enache. Noua lui piesă cucerește internetul!

Piesa “Pe tine te vreau” pentru care Adrian Enache a lansat recent un videoclip în regia lui Silviu Mîndroc, unul dintre cei mai solicitați la ora actuală de tinerii muzicieni pentru realizarea clipurilor la noile singleuri, a înregistrat mii de vizualizări pe Youtube în mai puțin de o lună de la lansarea clipului. Asta în condițiile în care contul de Youtube al artistului a fost recent înregistrat, iar numărul abonaților este de aproape 400.  Cu toate acestea, atât numărul abonaților, cât și numărul vizualizărilor pe youtube înregistrate cu piesa amintită este în creștere continuă de la o zi la alta.

Ba chiar, nu puțini sunt fanii artistului care spun că melodia compusă de Rareș Varniote, pe textul Theei Miculescu, este al doilea mare hit al artistului după celebra melodie “O singură noapte”, compusă de Andrei Kerestely și Zoia Alecu, cu care în 2002 câștiga trofeul la festivalul Mamaia.

Paradoxal, energicul și vulcanicul artist, așa cum s-a consacrat pe scenă, carismaticul Adrian Enache a cucerit publicul mai ales cu melodii de dragoste. E adevărat, nu puține sunt și piesele antrenante care s-au bucurat de succes. Amintim aici doar: “Nebun după femei”, “Vodka de la Moscova” sau “Așa că ..ne distrăm”.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.