Pasha Parfeni lansează un remix în colaborare cu un celebru producător român

Pasha Parfeni lansează remixul piesei “Haina Evei”, în colaborare cu Monoir, producător și DJ român, cunoscut pentru hitul „Violin Song„. Printre artiștii cu care a mai lucrat se numără Alexandra StanRaluka, Mohombi, Alex MicaDJ ProjectElena Gheorghe și  3 Sud Est.

Remixul “Haina Evei” te cucerește prin sound-ul dinamic, autentic, care vine ca o briză de aer răcoros pe scena muzicii autohtone românești. Melodia are toate șansele să ajungă printre primele poziții în clasamentele de specialitate.

A fost o experiență interesantă să lucrăm împreună la această piesă. Monoir are o abordare fresh în materie de sound, iar între noi s-a legat o conexiune. Sper că este un cadou frumos pentru fanii noștri. Bless!”, a spus Pasha Parfeni.

Pasha Parfeni, este artistul de peste Prut, care a reprezentat Moldova la Eurovision 2012 cu piesa ”Lăutar”, iar în 2013 piesa ”O Mie” compusă de către el și interpretată de Aliona Moon i-a consolidat poziția de compozitor de succes.

În prezent, interpretul lucrează intens la proiectele sale solo si a promis încă o surpriză luna aceasta. Până atunci nu rămâne decât să dăm play remixului „Haina Evei”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.