Paul Iorga a lansat: “Reverse”

“Uneori simt nevoia sa pun capat unor lucruri doar pentru a avea un alt inceput; asa a fost construita piesa “Reverse”.
Am simtit nevoia de atatea ori sa dau timpul inapoi pentru a retrai momente incat mi-am dat seama ca cel mai bine ar fi sa le inchei pe cele vechi si sa incep prin a imi face noi amintiri. Textul de pe “Reverse” mi se pare poate cel mai interesant de pana acum, piesa in sine are firul narativ in sens invers incat inceputul povestii – trecutul – e in strofa 2 iar finalul – prezentul – in strofa 1, cred ca tocmai inversarea o face atat de speciala. Ma bucur mult totodata ca este primul clip in care scenariul este facut de mine, iar partea de regie ii apartine lui Sega (Frategrafia)” – Paul Iorga despre REVERSE
Unul dintre cei mai prolifici producatori si compozitori din ultimii ani, Paul a semnat hit-uri precum “Semne’’ (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele’’ (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept’’ (Nane) sau “Domnisoare’’ (Maximilian, Zhao, Spike), inainte de a-si face debutul ca artist solo.
Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock romaneasca, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.